Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 12026:2015

Shtëpi » Standardizim » SK EN 12026:2015
SK EN 12026:2015
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 5
Publikuar: 2015-02-11
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 12026:1996
CEN/TC 193
Çmim: 12 €Titulli Shqip

Shirita vetëngjitës - Matja e forcës çmbështjellëse në shpejtësi të lartë.

Titulli Anglisht

Self-adhesive tapes - Measurement of the unwinding force at high speed

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This standard specifies a method to measure the force required to unwind a roll of adhesive tape at high speed under prescribed conditions.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.