Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 12024:2015

Shtëpi » Standardizim » SK EN 12024:2015
SK EN 12024:2015
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 6
Publikuar: 2015-02-11
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 12024:1996
CEN/TC 193
Çmim: 12 €Titulli Shqip

Shirita vetëngjitës - Matja e rezistencës në temperaturë dhe lagështi të lartë.

Titulli Anglisht

Self-adhesive tapes - Measurement of resistance to elevated temperature and humidity

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This standard specifies a method to obtain an indication of the behaviour of the adhesive tape under specified conditions of elevated temperature and high humidity.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.