Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

DS CEN/TR 15753:2015

Shtëpi » Standardizim » DS CEN/TR 15753:2015
DS CEN/TR 15753:2015
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 13
Publikuar: 2015-02-11
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
CEN/TR 15753:2008
CEN/TC 261
Çmim: 18 €Titulli Shqip

Ambalazhimi -Fletët e ambalazhit për produktet mjekësore –Sistem shkrimi dhe formate te tjera për njerëzit që nuk shikojnë.

Titulli Anglisht

Packaging - Package leaflets for medicinal products - Braille and other formats for visually impaired people

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This European Technical Report addresses the provision of information for medicinal products in alternative formats suitable for blind and partially sighted people.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.