Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

DS CEN/TR 13910:2015

Shtëpi » Standardizim » DS CEN/TR 13910:2015
DS CEN/TR 13910:2015
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 25
Publikuar: 2015-02-11
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
CEN/TR 13910:2010
CEN/TC 261
Çmim: 26 €Titulli Shqip

Ambalazhimi -Raport mbi kriteret dhe metodologjitë për analizat e ambalazhimit eciklit e jetës.

Titulli Anglisht

Packaging - Report on criteria and methodologies for life cycle analysis of packaging

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This Technical Report establishes a set of best practice guidelines for undertaking those aspects of life cycle assessment specific to packaging and distribution systems.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.