Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 15331:2014

Shtëpi » Standardizim » SK EN 15331:2014
SK EN 15331:2014
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 26
Publikuar: 2014-09-08
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 15331:2011
CEN/TC 319
Çmim: 26 €Titulli Shqip

Kriteret për projektimin dhe menaxhimin e kontrollin e shërbimeve të mirëmbajtjes për ndërtesa

Titulli Anglisht

Criteria for design, management and control of maintenance services for buildings

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This European Standard specifies the criteria and the general methods that can be used in the planning, management and control of maintenance in buildings and their surrounding area according to the applicable legal requirements, objectives of the owners and users and the required quality of maintenance. This European Standard applies to the maintenance management of buildings. For informative purposes, a possible classification of buildings is given in Annex A.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.