Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 13084-2:2014

Shtëpi » Standardizim » SK EN 13084-2:2014
SK EN 13084-2:2014
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 27
Publikuar: 2014-09-08
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 13084-2:2001
CEN/TC 297
Çmim: 28 €Titulli Shqip

Oxhakët industrialë pa mbështetje anësore -Pjesa 2 : Oxhakët prej betoni

Titulli Anglisht

Free-standing chimneys - Part 2: Concrete chimneys

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This Part of this European Standard specifies particular requirements and performance criteria for the design and construction of cast-in-situ concrete chimneys as well as prefabricated concrete chimneys. It identifies requirements to ensure the mechanical resistance and stability of concrete chimneys in accordance with the general requirements given in EN 13084-1. As for chimneys attached to buildings the criteria given in clause 1 of EN 13084-1:2000 apply. Unless otherwise stated in the following clauses the basic standard for the design of concrete structures, ENV 1992-1-1, applies.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Published 
2014-09-08 
41 
34 € 
PDF
Blej
Oxhakët industrialë pa mbështetje anësore -Pjesa 1 : Kërkesa të përgjithshme
English
Published 
2014-09-08 
46 
36 € 
PDF
Blej
Oxhakët industrialë pa mbështetje anësore -Pjesa 4 : Veshjet me tulla -Projektimi dhe zbatimi
English
Published 
2009-03-30 
33 
31 € 
PDF
Blej
Oxhaqe me qëndrim të lirë -Pjesa 5 : Materiale për tulla oxhaku -Specifikim produkti
English
Withdrawn 
2014-09-08 
19 
23 € 
PDF
Blej
Oxhaqet pa mbështetje -Pjesa 6 : Veshjet prej çeliku -Projektimi dhe zbatimi
English
Withdrawn 
2009-03-30 
25 
26 € 
PDF
Blej
Oxhaqet pa mbështetje -Pjesa 7 : Specifikime produkti për prodhime cilindrike prej çeliku që përdoren në oxhaqet me mur të vetëm çeliku dhe veshje çeliku
English
Published 
2019-11-12 
26 
26 € 
PDF
Blej
Oxhaqet pa mbështetje -Pjesa 7 : Specifikime produkti për prodhime cilindrike prej çeliku që përdoren në oxhaqet me mur të vetëm çeliku dhe veshje çeliku
English
Published 
2014-09-08 
15 
20 € 
PDF
Blej
Oxhaqet industriale pa mbështetje -Pjesa 8 : Projektimi dhe zbatimi i ndërtimit të mbajtësit me componentë satelitë