Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN/ISO 17633:2013

Shtëpi » Standardizim » SK EN/ISO 17633:2013
SK EN/ISO 17633:2013
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 32
Publikuar: 2013-12-09
I tërhequr: 2022-08-29
Regjistri Kombëtar: 421/2022
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN ISO 17633:2010
CEN/TC 121
Çmim: 29 €Titulli Shqip

Elektroda saldimi -Elektrodat me zemër tubolare dhe shufrat për saldimin me hark me mbrojtje me gaz dhe pa mbrojtje me gaz të çeliqeve të pa oksidueshëm dhe çeliqeve me qëndrueshmëri ndaj nxehtësisë -Klasifikimi (ISO 17633 : 2010)

Titulli Anglisht

Welding consumables - Tubular cored electrodes and rods for gas shielded and non-gas shielded metal arc welding of stainless and heat-resisting steels - Classification (ISO 17633:2010)

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

ISO 17633:2010 specifies requirements for classification of tubular flux and metal cored electrodes and rods, based on the all-weld metal chemical composition, the type of electrode core, shielding gas, welding position and the all-weld metal mechanical properties, in the as-welded or heat-treated conditions, for gas shielded and non-gas shielded metal arc welding of stainless and heat-resisting steels. ISO 17633:2010 is a combined standard providing for classification utilizing a system based upon nominal composition or utilizing a system based upon alloy type. It is recognized that the operating characteristics of tubular cored electrodes can be modified by the use of pulsed current, but ISO 17633:2010 does not use pulsed current for determining the electrode classification.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.