Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN/ISO 17632:2013

Shtëpi » Standardizim » SK EN/ISO 17632:2013
SK EN/ISO 17632:2013
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 32
Publikuar: 2013-12-09
I tërhequr: 2022-08-29
Regjistri Kombëtar: 421/2022
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN ISO 17632:2008
CEN/TC 121
Çmim: 29 €Titulli Shqip

Elektrodat e saldimit -Elektrodat tubolare për saldimin me hark me mbrojtje me gaz dhe pa mbrojtje me gaz të çeliqeve të palidhur dhe të çeliqeve me strukturë kokrizore të imët -Klasifikimi

Titulli Anglisht

Welding consumables - Tubular cored electrodes for gas shielded and non-gas shielded metal arc welding of non-alloy and fine grain steels - Classification (ISO 17632:2004)

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

ISO 17632:2004 specifies requirements for classification of tubular cored electrodes with or without a gas shield for metal arc welding of non-alloy and fine grain steels in the as-welded condition or in the post weld heat treated condition with a minimum yield strength of up to 500 MPa or a minimum tensile strength of up to 570 MPa. One tubular cored electrode can be tested and classified with different shielding gases, if any. ISO 17632:2004 is a combined specification providing classification utilizing a system based upon the yield strength and the average impact energy of 47 J of all-weld metal, or utilizing a system based upon the tensile strength and the average impact energy of 27 J of all-weld metal.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.