Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN ISO 16834:2013

Shtëpi » Standardizim » SK EN ISO 16834:2013
SK EN ISO 16834:2013
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 19
Publikuar: 2013-12-09
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN ISO 16834:2012
CEN/TC 121
Çmim: 23 €Titulli Shqip

Elektroda saldimi -Elektrodat në formë teli, telat, shufrat dhe depozitat për saldimin me hark me gaz të mbrojtur të çeliqeve me rezistencë të lartë -Klasifikimi (ISO 16834 : 2012)

Titulli Anglisht

Welding consumables - Wire electrodes, wires, rods and deposits for gas shielded arc welding of high strength steels - Classification (ISO 16834:2012)

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

ISO 16834:2012 specifies requirements for classification of wire electrodes, wires, rods and all-weld metal deposits in the as-welded condition and in the post-weld heat-treated (PWHT) condition for gas shielded metal arc welding and tungsten inert-gas welding of high-strength steels with a minimum yield strength greater than 500 MPa, or a minimum tensile strength greater than 570 MPa. One wire electrode can be tested and classified with different shielding gases. ISO 16834:2012 is a combined specification providing for classification utilizing a system based upon the yield strength and the average impact energy of 47 J of all-weld metal, or utilizing a system based upon the tensile strength and the average impact energy of 27 J of all-weld metal.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.