Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN ISO 15979:2013

Shtëpi » Standardizim » SK EN ISO 15979:2013
SK EN ISO 15979:2013
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 10
Publikuar: 2013-12-09
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN ISO 15979:2002
CEN/TC 185
Çmim: 15 €Titulli Shqip

Ribatina te mbyllura dhe te fshehura me shkaterrim te kunjit te trupit dhe kokes se fshehur -St/St

Titulli Anglisht

Open end blind rivets with break pull mandrel and protruding head - St/St (ISO 15979:2002)

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

ISO 15979 specifies dimensional and mechanical characteristics and application data for open end blind rivets with break pull mandrel and protruding head, with a steel body and a steel mandrel and with nominal diameters from 2,4 mm up to and including 6,4 mm.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.