Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN ISO 14175:2013

Shtëpi » Standardizim » SK EN ISO 14175:2013
SK EN ISO 14175:2013
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 14
Publikuar: 2013-12-09
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN ISO 14175:2008
CEN/TC 121
Çmim: 18 €Titulli Shqip

Elektrodat e saldimit -Gazet dhe përzjerjet e tij për saldimin me shkrirje dhe proceset që lidhen me të (ISO 14175 : 2008)

Titulli Anglisht

Welding consumables - Gases and gas mixtures for fusion welding and allied processes (ISO 14175:2008)

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

ISO 14175:2008 specifies requirements for the classification of gases and gas mixtures used in fusion welding and allied processes including, but not limited to: tungsten arc welding (Process 141); gas-shielded metal arc welding (Process 13); plasma arc welding (Process 15); plasma arc cutting (Process 83); laser welding (Process 52); laser cutting (Process 84); arc braze welding (Process 972). Process numbers are in accordance with ISO 4063. The purpose of ISO 14175:2008 is to classify and designate shielding, backing, process and assist gases in accordance with their chemical properties and metallurgical behaviour as the basis for correct selection by the user and to simplify the possible qualification procedures.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.