Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN/ISO 14174:2013

Shtëpi » Standardizim » SK EN/ISO 14174:2013
SK EN/ISO 14174:2013
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 20
Publikuar: 2013-12-09
I tërhequr: 2022-08-29
Regjistri Kombëtar: 421/2022
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN ISO 14174:2012
CEN/TC 121
Çmim: 23 €Titulli Shqip

Elektroda saldimi -Përshkrirësit për saldimin me hark të zhytur dhe saldimin me elektroskorje -Klasifikimi (ISO 14174 : 2012)

Titulli Anglisht

Welding consumables - Fluxes for submerged arc welding and electroslag welding - Classification (ISO 14174:2012)

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

ISO 14174:2012 specifies requirements for classification of fluxes for submerged arc welding and electroslag welding for joining and overlay welding using wire electrodes, tubular cored electrodes, and strip electrodes.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.