Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN/ISO 14171:2013

Shtëpi » Standardizim » SK EN/ISO 14171:2013
SK EN/ISO 14171:2013
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 25
Publikuar: 2013-12-09
I tërhequr: 2022-08-29
Regjistri Kombëtar: 421/2022
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN ISO 14171:2010
CEN/TC 121
Çmim: 26 €Titulli Shqip

Elektroda saldimi -Elektroda prej teli solidë, elektroda me zemra tubolare dhe kombinime elektrode/fluksi për saldimin me hark të zhytur për çeliqet e palidhura dhe me kokrrizë të imët -Klasifikimi

Titulli Anglisht

Welding consumables - Solid wire electrodes, tubular cored electrodes and electrode/flux combinations for submerged arc welding of non alloy and fine grain steels - Classification (ISO 14171:2010)

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

ISO 14171:2010 specifies requirements for the classification of electrode/flux combinations and weld metal in the as-welded condition and in the post-weld heat-treated condition for submerged arc welding of non alloy and fine grain steels with a minimum yield strength of up to 500 MPa or a minimum tensile strength of up to 570 MPa. One flux can be classified with different solid wire electrodes and tubular cored electrodes. The solid wire electrode is also classified separately based on chemical composition. ISO 14171:2010 is a combined specification providing for classification utilizing a system based upon the yield strength and the average impact energy for weld metal of 47 J, or utilizing a system based upon the tensile strength and the average impact energy for weld metal of 27 J.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.