Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 10264-4:2013

Shtëpi » Standardizim » SK EN 10264-4:2013
SK EN 10264-4:2013
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 10
Publikuar: 2013-12-09
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 10264-4:2012
CEN/TC 459/SC 6
Çmim: 15 €Titulli Shqip

Tela çeliku dhe produkte prej teli -Tel çeliku për kavo -Pjesa 4 : Tel çeliku i paoksidueshëm

Titulli Anglisht

Steel wire and wire products - Steel wire for ropes - Part 4: Stainless steel wire

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This part of this European Standard specifies the characteristics of stainless steel wire for the manufacture of ropes that are exposed to corrosion and in some cases to a moderate temperature. This part of this European Standard specifies the following for stainless steel wire for ropes: - dimensional tolerances; - mechanical characteristics; - requirements relating to the chemical composition of the stainless steel wire; - conditions to be satisfied by any coating.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Published 
2013-12-09 
17 
22 € 
PDF
Blej
Tel çeliku dhe produkte prej teli -Tel çeliku për kavo -Pjesa 3 : Tel çeliku i lidhur rrethor dhe i formuar për zbatime të rëndësishme