Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 1011-2:2013

Shtëpi » Standardizim » SK EN 1011-2:2013
SK EN 1011-2:2013
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 60
Publikuar: 2013-12-09
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 1011-2:2001
CEN/TC 121
Çmim: 38 €Titulli Shqip

Saldimi -Rekomandime për saldimin e materialeve metalike -Pjesa 2 : Saldimi me hark i qeliqeve feritike

Titulli Anglisht

Welding - Recommendations for welding of metallic materials - Part 2: Arc welding of ferritic steels

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This European Standard gives guidance for manual, semi-mechanised, mechanised and automatic arc welding of ferritic steels(see clause 5), excluding ferritic stainless steels, in all product forms.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Withdrawn 
2013-12-09 
16 
20 € 
PDF
Blej
Saldimi -Rekomandime për saldimin e materialeve metalike -Pjesa 1 : Udhëzim i përgjithshëm për saldimin me hark
English
Published 
2013-10-01 
16 
20 € 
PDF
Blej
Saldimi -Rekomandime për saldimin e materialeve metalike -Pjesa 1 : Udhëzim i përgjithshëm për saldimin me hark
English
Withdrawn 
2013-12-09 
31 
29 € 
PDF
Blej
Saldimi -Rekomandime për saldimin e materialeve metalike -Pjesa 3 : Saldimi me hark i qeliqeve inoksitabel
English
Published 
2013-09-13 
25 
26 € 
PDF
Blej
Saldimi -Rekomandime për saldimin e materialeve metalike -Pjesa 4 : Saldimi me hark i aluminit dhe i lidhjeve të aluminit