Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

DS CEN/TS 1099:2013

Shtëpi » Standardizim » DS CEN/TS 1099:2013
DS CEN/TS 1099:2013
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 11
Publikuar: 2013-12-09
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
CEN/TS 1099:2007
CEN/TC 112
Çmim: 17 €Titulli Shqip

Kompesatë -Qëndrueshmëria ndaj degradimit biologjik -Instruksione për vlerësimin e kompesatës sipas niveleve (klasave) të ndryshme të rrezikut

Titulli Anglisht

Plywood - Biological durability - Guidance for the assessment of plywood for use in different use classes

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This document gives guidance on the selection of plywood for use in the different use classes as defined in EN 335 1. The guidance given takes into account the natural durability classification for solid timber (see EN 350 2) together with other factors specific for plywood. It does not consider durability against chemico-physical factors, such as weathering, nor does it consider the biological durability of the adhesive. Guidance on precautionary measures for use is also given.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.