Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

DS CEN/TR 10347:2013

Shtëpi » Standardizim » DS CEN/TR 10347:2013
DS CEN/TR 10347:2013
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 13
Publikuar: 2013-12-09
I tërhequr: 2021-08-06
Regjistri Kombëtar: 338/2021
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
CEN/TR 10347:2006
CEN/TC 459/SC 3
Çmim: 18 €Titulli Shqip

Udhëzues për formimin e çeliqeve për konstruksione në përpunim

Titulli Anglisht

Guidance for forming of structural steels in processing

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This CEN Technical Report provides guidance for forming during processing of structural steel products conforming to EN 10025 Parts 2 to 6 and EN 10149 Parts 2 and 3. This Technical Report covers hot and cold forming processes and local hot forming used in flame-straightening operations. This Technical Report does not cover the special measures necessary for the fabrication of structural components that are subjected predominantly to alternating stresses or that come into contact with aggressive media.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Published 
2014-01-14 
15 
20 € 
PDF
Blej
Udhëzues për formimin e çeliqeve për konstruksione në përpunim