Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 28167:2013

Shtëpi » Standardizim » SK EN 28167:2013
SK EN 28167:2013
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 7
Publikuar: 2013-09-13
I tërhequr: 2023-03-09
Regjistri Kombëtar: 109/2013
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 28167:1992
CEN/TC 121
Çmim: 13 €Titulli Shqip

Specifikime për projeksionet per saldimin me rezistencë

Titulli Anglisht

Projections for resistance welding (8167:1989)

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

Specifies the characteristics and dimensions of projections for resistance welding. Includes also the appropriate design and dimensions for tools (see annex B). The projections may be used on either hot-rolled or cold-rolled, uncoated mild steel, of conventional welding quality and up to 3 mm thick, as single projections, in multiples or as a group of multiples.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.