Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 25184:2013

Shtëpi » Standardizim » SK EN 25184:2013
SK EN 25184:2013
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 7
Publikuar: 2013-09-13
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 25184:1994
CEN/TC 121
Çmim: 13 €



Titulli Shqip

Elektrodat e saldimit për saldimin me pika me rezistencë

Titulli Anglisht

Straight resistance spot welding electrodes (ISO 5184:1979)

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

Specifies dimensions and tolerances. Applies only to straight spot welding electrodes, where the electrode force Fmax given for diameter d1 in the table is not exceeded and where the centre lines of the electrodes are perpendicular to the workpiece. Contains also designation, materials and marking.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.