Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 12943:2013

Shtëpi » Standardizim » SK EN 12943:2013
SK EN 12943:2013
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 10
Publikuar: 2013-09-13
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 12943:1999
CEN/TC 249
Çmim: 15 €Titulli Shqip

Materialet mbushëse per termoplastikat -Fusha e zbatimit, Përcaktimi, kërkesat, provat

Titulli Anglisht

Filler materials for thermoplastics - Scope, designation, requirements, tests

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

Welding fillers are frequently used to join plastic components by hot gaswelding. The service ability of the finished part depends largely on the suitability of the welding fillers.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.