Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 12536:2013

Shtëpi » Standardizim » SK EN 12536:2013
SK EN 12536:2013
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 10
Publikuar: 2013-09-13
I tërhequr: 2023-03-09
Regjistri Kombëtar: 109/2013
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 12536:2000
CEN/TC 121
Çmim: 15 €Titulli Shqip

Elektrodat e saldimit -Shufrat për saldimin me gaz të çeliqeve të palidhur dhe të çeliqeve të qëndrueshëm ndaj zvardhjes -Klasifikimi

Titulli Anglisht

Welding consumables - Rods for gas welding of non alloy and creep-resisting steels - Classification

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This standard specifies a classification in order to designate rods for gas welding of non alloy and creep-resisting steels in terms of the chemical composition of the rod.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.