Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 10244-6:2013

Shtëpi » Standardizim » SK EN 10244-6:2013
SK EN 10244-6:2013
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 9
Publikuar: 2013-09-13
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 10244-6:2001
CEN/TC 459/SC 6
Çmim: 15 €Titulli Shqip

Telat dhe produktet e telëzuara prej çeliku -Veshjet metalike jo -feroze te telave prej çeliku -Pjesa 6 : Veshjet e baktit, të bronzit ose të tunxhit

Titulli Anglisht

Steel wire and wire products - Non-ferrous metallic coatings on steel wire - Part 6: Copper, bronze or brass coatings

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This part of this European Standard specifies the requirements for mass, other properties and testing of copper, bronze and brass coatings on steel wire and steel wire products.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Published 
2013-09-13 
13 € 
PDF
Blej
Telat dhe produktet e telëzuara prej çeliku -Veshjet metalike jo -feroze të telave prej çeliku -Pjesa 3 : Veshjet e aluminit
English
Published 
2013-09-13 
11 
17 € 
PDF
Blej
Telat dhe produktet e telëzuara prej çeliku -Veshjet metalike jo -feroze te telave prej çeliku -Pjesa 4 : Veshjet e kalljit
English
Published 
2013-09-13 
11 
17 € 
PDF
Blej
Telat dhe produktet e telëzuara prej çeliku -Veshjet metalike jo -feroze të telave prej çeliku -Pjesa 5 : Veshjet e nikelit