Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 1515-1:2013

Shtëpi » Standardizim » SK EN 1515-1:2013
SK EN 1515-1:2013
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 13
Publikuar: 2013-09-13
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 1515-1:1999
CEN/TC 74
Çmim: 18 €Titulli Shqip

Fllanxhat dhe pjesët e tyre -Buloneritë -Pjesa 1 : Zgjedhja e bulonerisë

Titulli Anglisht

Flanges and their joints - Bolting - Part 1: Selection of bolting

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This European Standard is applicable to the selection of bolting for PN designated flanges in accordance with EN 1092 series and Class designated flanges in accordance with EN 1759 series. It specifies standards for dimensions, materials and technical conditions of delivery for bolts, stud bolts and nuts. The bolting of this standard is selected for the use together with the flanges EN 1092 series and EN 1759 series but not for general purpose. The selection of the materials is based on commonly used materials. It covers all pressure and temperature ranges of the general service of standard flanges.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Withdrawn 
2014-05-14 
21 
25 € 
PDF
Blej
Fllanxhat dhe bashkuesit e tyre -Buloneritë -Pjesa 4 : Përzgjedhja e bulonave për pajisjet që i nënshtrohen i Directives 97/23/EC Pajisjet nën Presion