Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

DS CEN/TS 15730:2013

Shtëpi » Standardizim » DS CEN/TS 15730:2013
DS CEN/TS 15730:2013
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 33
Publikuar: 2013-09-13
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
CEN/TS 15730:2008
CEN/TC 151
Çmim: 31 €Titulli Shqip

Makineri të lëvizjes së dheut -Udhëzime për vlerësimin e ekspozimit të dridhjes së gjithë -trupit gjatë udhëtimit në makina Përdorimi i të dhënave të harmonizuara matur nga institutet ndërkombëtare, organizata dhe prodhuesit (ISO/TR 25398 : 2006)

Titulli Anglisht

Earth-moving machinery - Guidelines for assessment of exposure to whole-body vibration of ride-on machines - Use of harmonized data measured by international institutes, organizations and manufacturers (ISO/TR 25398:2006)

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

ISO/TR 25398:2006 provides guidelines for those such as employers, national authorities and manufacturers of earth-moving machinery who are required to determine, assess and document the daily whole body vibration exposure for ride-on machines as defined in ISO 6165. It also provides guidelines for reducing vibration levels on machines and for determining the vibration reduction from machine improvements to reduce vibration levels. It is intended to assist in establishing documentation for specific earth-moving machinery under typical operating conditions.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.