Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

DS CEN/TR 115-3:2013

Shtëpi » Standardizim » DS CEN/TR 115-3:2013
DS CEN/TR 115-3:2013
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 26
Publikuar: 2013-09-13
I tërhequr: 2021-08-06
Regjistri Kombëtar: 109/2013
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
CEN/TR 115-3:2009
CEN/TC 10
Çmim: 26 €Titulli Shqip

Siguria e shkallëve lëvizëse dhe transportierëve -Part 3 : Lidhja midis EN 115 : 1995 dhe amendamentit të tij dhe EN 115 -1 : 2008

Titulli Anglisht

Safety of escalators and moving walks - Part 3: Correlation between EN 115:1995 and its amendments and EN 115-1:2008

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This technical report applies to escalators and moving walks built in accordance with EN 115-1:2008.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.