Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

DS CEN ISO/TS 15694:2013

Shtëpi » Standardizim » DS CEN ISO/TS 15694:2013
DS CEN ISO/TS 15694:2013
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 20
Publikuar: 2013-09-13
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
CEN ISO/TS 15694:2004
CEN/TC 231
Çmim: 23 €Titulli Shqip

Vibrimi dhe goditja mekanike -Matja dhe vlerësimi i goditjeve teke të transmetuara prej makinave të drejtuara dhe mbajtura në dorë në sistemin krah -dorë (ISO/TS 15694 : 2004)

Titulli Anglisht

Mechanical vibration and shock - Measurement and evaluation of single shocks transmitted from hand-held and hand-guided machines to the hand-arm system (ISO/TS 15694:2004)

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

ISO/TS 15694:2004 specifies methods for measuring single shocks at the handle(s) of hand-held and hand-guided machinery characterized by a maximum strike rate below 5 Hz. ISO/TS 15694:2004 also defines additional requirements for the measuring instrumentation which is necessary for the evaluation of shocks. The aim is to facilitate the gathering of emission and human exposure data in order to provide a basis for emission declaration and for the future development of exposure risk criteria. However, ISO/TS 15694:2004 does not provide methods for the interpretation of the potential human effects of single shocks. It is therefore a basis for measurement and evaluation of emission of single shocks from hand-held and hand-guided machinery but does not cover the evaluation of human exposure.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.