Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 60728-13:2013

Shtëpi » Standardizim » SK EN 60728-13:2013
SK EN 60728-13:2013
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 80
Publikuar: 2013-08-16
Regjistri Kombëtar: 105/2013
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 60728-13:2010
CLC/TC 209
Çmim: 45 €Titulli Shqip

Rrjeta kabllore për sinjal televiziv, zanor dhe shërbime ndërvepruese -Pjesa 13 : Sisteme optike për transmetime të sinjaleve radiotelevizive

Titulli Anglisht

Cable networks for television signals, sound signals and interactive services - Part 13: Optical systems for broadcast signal transmissions

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

IEC 60728-13:2010(E) specifies the basic system parameters and methods of measurement for optical distribution system having a system outlet in order to assess the system performance and its performance limits. It describes the system specification of FTTH (fibre to the home) network for broadcast signal transmission. It is also applicable to the broadcast signal transmission using telecommunication network if it satisfies the optical portion of this standard. It describes RF transmission for broadcast and narrowcast (limited area distribution of broadcast) signals over FTTH, and introduces xPON system as a physical layer media.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Withdrawn 
2013-05-07 
88 
48 € 
PDF
Blej
Rrjeta kabllorë për sinjale televizivë, sinjale zanorë dhe shërbime ndërvepruese -Pjesa 11 : Siguria
English
Withdrawn 
2013-08-16 
69 
42 € 
PDF
Blej
Rrjeta kabllore për sinjal televiziv, zanor dhe shërbime ndërvepruese -Pjesa 1 -1 : Kabllimi RF për rrjeta shtëpiake dy drejtimëshe
English
Withdrawn 
2010-09-28 
39 
32 € 
PDF
Blej
Rrjeta kabllor për sinjal televiziv, zanor dhe shërbime ndërvepruese -Pjesa 1 -2 : Kërkesa performance për sinjale të dërguara në prizën dalëse në funksionim
English
Withdrawn 
2010-09-28 
43 
34 € 
PDF
Blej
Rrjeta kabllorë për sinjale televizivë, sinjale zanorë dhe shërbime ndërvepruese-Pjesa 7-3: Monitorimi igjendjes të instalimeve të jashtëme me rrjeta hibride me fibër optike dhe kabëll koaksial -Specifikim i burimt të fuqisë të bus të ndërfaqes të receptorit me impulse
English
Published 
2011-09-19 
49 
36 € 
PDF
Blej
Rrjeta kabllorë për sinjal televiziv zanor dhe shërbime ndërvepruese Pjesa 7-3: Monitorimi i gjendjes të instalimeve të jashtëme të rrjetit hybrid me fibër optke dhe kabëll koaksial – Ushqimi i bus-it të ndërfaqes të receptorit me impulse