Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 13859-1:2019

Shtëpi » Standardizim » SK EN 13859-1:2019
SK EN 13859-1:2019
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 44
Publikuar: 2019-11-12
Regjistri Kombëtar: 290/2019
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 13859-1:2014
CEN/TC 254
Çmim: 34 €Titulli Shqip

Shtresa fleksible për hidroizolim-Përcaktimet dhe karakteristikat e nënshtresave Pjesa 1: Nënshtresat për mbulimin e çatisë me elementë të vegjël

Titulli Anglisht

Flexible sheets for waterproofing - Definitions and characteristics of underlays - Part 1: Underlays for discontinuous roofing

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This European standard specifies the characteristics of flexible sheets for underlays which are to be used under roof covering of discontinuous roofs. It specifies the requirements and test methods and provides for the evaluation of conformity of the products with the requirements of this document.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

SK EN 13859-1:2019 replaces SK EN 13859-1:2009 - 2016-10-19
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Withdrawn 
2009-03-30 
33 
31 € 
PDF
Blej
Shtresa fleksible për hidroizolim -Përcaktimet dhe karakteristikat e nënshtresave Pjesa 1 : Nënshtresat për mbulimin e çatisë me elementë të vegjël
English
Withdrawn 
2009-03-30 
33 
31 € 
PDF
Blej
Fletët fleksibël për hidroizolim -Përcaktimet dhe karakteristikat e nënshtresave -Pjesa 2 : Nënshtresat për muret
English
Published 
2019-11-12 
40 
32 € 
PDF
Blej
Fletë fleksibël për hidroizolim - Përkufizimet dhe karakteristikat e nënshtresave - Pjesa 2: Nënshtresat për mure