Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

Rezultatet e kërkimit:

Shtëpi » Standardizim » Rezultatet e kërkimit:
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Published 
2015-05-12 
21 
25 € 
PDF
Blej
Lehtësira për spektatorët - Kriteri i planit urbanistik për shërbimin e fushave të sportit - Pjesa 2:Karakteristikat dhe situatat kombëtare
English
Published 
2015-05-12 
24 
26 € 
PDF
Blej
Lehtësira për spektatorët - Kriteri i prezantimit për pamjen e një mjedisi për spektatorë me nevoja të veçanta
English
Withdrawn 
2014-09-08 
34 
31 € 
PDF
Blej
Lehtësira për spektatorin-Pjesa 1: Karakteristika të përgjithshme për fushën e pamjes së spektatorit
English
Withdrawn 
2015-05-12 
34 
31 € 
PDF
Blej
Lehtësira për spektatorin - Karakteristika të përgjithshme për fushën e pamjes së spektatorit
English
Withdrawn 
2014-09-08 
26 
26 € 
PDF
Blej
Lehtësira për spektatorët-Pjesa 4: Stolat-Karakteristikat e produkteve
English
Withdrawn 
2015-05-12 
26 
26 € 
PDF
Blej
Lehtësira për spektatorët - Pjesa 4: Stolat - Karakteristikat e produkteve
English
Published 
2014-09-10 
20 
23 € 
PDF
Blej
Paisjet e spektatorit -Pjesa 5 : Vendet per teleskop
English
Withdrawn 
2015-05-12 
20 
23 € 
PDF
Blej
Lehtësira për përdoruesit - Çadra (të çmontueshme) të përkohshme
English
Published 
2024-03-26 
32 
29 € 
PDF
Blej
Ndriçuesit Pjesa 2 : Kërkesa të veçanta Seksioni 17 : Ndriçuesit për ndriçimin e skenave, filmave televiziv dhe studiove fotografike (jashtë dhe brenda)
9 gjetur, faqja1 nga1 Shtyp rezultatin e kërkimit        
1