Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

Rezultatet e kërkimit:

Shtëpi » Standardizim » Rezultatet e kërkimit:
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Withdrawn 
2013-12-04 
182 
61 € 
PDF
Blej
Artikuj të përdorimit dhe të kujdesit për fëmijët -Udhëzimet për sigurinë
English
Withdrawn 
2013-12-04 
98 
48 € 
PDF
Blej
Artikujt e perdorimit dhe kujdesit per femijet -Perkthimet kombëtare të paralajmërimeve dhe instruksioneve për përdorimin e standardeve të artikujve të përdorimit dhe kujdesit per fëmijë
English
Draft 
2024-06-13 
66 
42 € 
PDF
Blej
Artikuj të kujdesit për fëmijë -Rrethore (kuadratë) për ecjen e fëmijëve - Kërkesat e sigurisë dhe metodat e provës
English
Draft 
2024-06-13 
56 
38 € 
PDF
Blej
Artikuj të kujdesit dhe të përdorimit për fëmijë - Shtratet portative dhe ndenjëset për përdorim shtëpiak - Kërkesat e sigurisë dhe metodat e provës
English
Published 
2013-05-13 
20 
23 € 
PDF
Blej
Helmetat mbrojtëse nga goditjet për fëmijët e rinj
English
Withdrawn 
2010-02-18 
13 € 
PDF
Blej
Mobilje -Krevate për femijë dhe djepe për perdorim shtëpiak -Pjesa 1 : Kërkesat e sigurisë
English
Withdrawn 
2010-02-18 
10 
15 € 
PDF
Blej
Mobilje -Krevate për femijë dhe djepe për perdorim shtëpiak -Pjesa 2 : Metoda e provës
English
Withdrawn 
2010-09-02 
90 
48 € 
PDF
Blej
Pajisje për shesh lojrash Pjesa 1 : Kërkesat e përgjithshme të sigurisë dhe metodat e provave
English
Withdrawn 
2010-09-02 
11 
17 € 
PDF
Blej
Pajisje për shesh lojrash Pjesa 7 : Udhëzues mbi instalimin, inspektimin, mirëmbajtjen dhe operimin
English
Published 
2023-07-17 
16 
20 € 
PDF
Blej
Artikuj të kujdesit dhe të përdorimit për fëmijë - Pajisje të ndryshueshme për përdorim shtëpiak - Pjesa 1: Kërkesat e sigurisë
English
Published 
2023-07-17 
22 
25 € 
PDF
Blej
Artikuj të kujdesit dhe të përdorimit për fëmijë - Pajisje të ndryshueshme për përdorim shtëpiak - Pjesa 2: Metodat e provës
English
Published 
2013-12-04 
49 
36 € 
PDF
Blej
Rrethore fëmijësh për përdorim shtëpiak -Kërkesat e sigurisë dhe metodat e provës
English
Published 
2016-06-16 
55 
38 € 
PDF
Blej
Artikuj të përdorimit dhe të kujdesit për fëmijët - Mbajtëse biberoni - Kërkesat e sigurisë dhe metodat e provës
English
Withdrawn 
2013-12-04 
55 
38 € 
PDF
Blej
Artikuj të përdorimit dhe të kujdesit për fëmijët -Mbajtëse biberoni -Kërkesat e sigurisë dhe metodat e proves
English
Withdrawn 
2013-12-04 
14 
18 € 
PDF
Blej
Artikuj për kujdesin e fëmijëve -Karrike tavolinë -Kërkesat e sigurisë dhe metodat e provave
English
Withdrawn 
2023-07-17 
61 
42 € 
PDF
Blej
Artikuj të kujdesit për fëmijë -Rrethore (kuadratë) për ecjen e fëmijëve - Kërkesat e sigurisë dhe metodat e provës
English
Withdrawn 
2013-12-04 
17 
22 € 
PDF
Blej
Artikuj që përdoren për mirërritjen e fëmijëve -Metodat për përcaktimin e çlirimit të substancave N -Nitrosamina dhe N -Nitrozo nga thithëset dhe biberonat prej elastomeri ose prej gome
English
Withdrawn 
2015-05-12 
24 
26 € 
PDF
Blej
Artikuj të kujdesit dhe që përdoren nga fëmijët - Transportuesit e fëmijëve - Kërkesat e sigurisë dhe metodat e proves - Pjesa 1: Transportues në formë kuadrati
English
Published 
2023-07-17 
23 
25 € 
PDF
Blej
Artikuj të kujdesit dhe të përdorimit për fëmijë - Mbajtëse të bebeve - Kërkesat e sigurisë dhe metoda prove
English
Withdrawn 
2013-12-04 
24 
26 € 
PDF
Blej
Artikuj të përdorimit dhe të kujdesit për fëmijët -Pajisje mbrojtëse për lidhjen e fëmijëve, artikuj të mbrojtjes nga shiu dhe artikuj të tipeve të thjeshtë për fëmijë -Kërkesat e sigurisë dhe metodat e provës
52 gjetur, faqja1 nga3 Shtyp rezultatin e kërkimit      
1