Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

Rezultatet e kërkimit:

Shtëpi » Standardizim » Rezultatet e kërkimit:
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Published 
2022-11-29 
11 
17 € 
PDF
Blej
Pllaka zdrukthi të lehta - Specifikimet
English
Published 
2012-08-21 
13 € 
PDF
Blej
Pllaka zdrukthi -Përcaktimi I rezistencës ndaj lagështisë -Pjesa 1 : Prova e vlimmit
English
Published 
2013-01-21 
15 € 
PDF
Blej
Pllaka zdrukthi te qimentuara -Percaktimi i rezistences ne goditje me trupa te forte
English
Published 
2012-08-21 
16 
20 € 
PDF
Blej
Pllaka prej druri -Vlerat karakteristike për projektim të ndërtimeve -Pjesa : OSB, Pllaka zdrukthi dhe pllaka fibre
English
Published 
2012-08-21 
13 € 
PDF
Blej
Pllaka zdrukthi të çimentuara -Përcaktimi I rezistencës nëngrica
English
Published 
2017-05-02 
26 
26 € 
PDF
Blej
Dru i shtresuar (LVL) - Përkufizime, klasifikimi dhe specifikimi
English
Published 
2013-12-09 
26 
26 € 
PDF
Blej
Dru i shtresuar (LVL) -Përkufizime, klasifikimi dhe specifikimi
English
Withdrawn 
2012-08-21 
12 
17 € 
PDF
Blej
Panelet me bazë druri -Pllaka me faqe melamin për përdorim të brendshme -Përkufizimi, kërkesat dhe klasifikimi
English
Withdrawn 
2012-08-21 
19 
23 € 
PDF
Blej
Panelet me bazë druri -Pllaka me faqe melamin për përdorim të brendshme -Metodat e provës
English
Published 
2012-08-21 
16 
20 € 
PDF
Blej
Pllaka zdrukthi të presuara në drejtim paralel me siperfaqen e tyre -Specifikime (EN 14755 : 2005)
English
Published 
2015-09-21 
14 
18 € 
PDF
Blej
Panelet me bazë druri - Pllakat e lirit - Specifikime
English
Published 
2012-08-21 
22 
25 € 
PDF
Blej
Pllaka zdrukthi me zdrukthe të orientuar (OSB) -Përkufizimet, klasifikimet dhe specifikimet (EN 300 : 2006)
English
Published 
2012-08-21 
10 
15 € 
PDF
Blej
Pllaka zdrukthi -Përkufizimi dhe klasifikimi (EN 309 : 2005)
English
Published 
2012-08-21 
13 
18 € 
PDF
Blej
Pllaka prej druri -Qëndrushmëria e sipërfaqës -Metoda e provës
English
Published 
2015-09-21 
10 
15 € 
PDF
Blej
Pllaka zdrukthi - Specifikime
English
Published 
2015-09-21 
20 
23 € 
PDF
Blej
Pllaka zdrukthi - Specifikime
English
Published 
2012-08-21 
10 
15 € 
PDF
Blej
Pllaka fibre -Përcaktimi klasifikimi dhe simbolet
English
Published 
2012-08-21 
13 € 
PDF
Blej
Pllakat e zdrukthit dhe pllakat e fibrës -Përcaktimi I mufatjes në trashësi pas zhytjes në ujë
English
Published 
2012-08-21 
13 € 
PDF
Blej
Pllakat e zdrukthit dhe pllakat e fibres -Përcaktimi I zistencës në tërheqje përpendikular me faqet e pllakës
English
Published 
2015-09-21 
11 
17 € 
PDF
Blej
Pllaka zdrukthi dhe pllaka fibre - Përcaktimi i rezistencës në tërheqjen aksiale të vidave
33 gjetur, faqja1 nga2 Shtyp rezultatin e kërkimit      
1