Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

Rezultatet e kërkimit:

Shtëpi » Standardizim » Rezultatet e kërkimit:
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Withdrawn 
2009-08-28 
47 
36 € 
PDF
Blej
Siguria e makinave për përpunimin mekanik Makinat transportuese dhe makinat speciale
English
Withdrawn 
2009-10-28 
45 
34 € 
PDF
Blej
Siguria e makinave për përpunimin mekanik -Makinat transportuese dhe makinat speciale
English
Published 
2023-07-20 
19 
23 € 
PDF
Blej
Përputhshmëria elektromagnetike - Standardi i familjes së produktit për veglat e makinerisë - Pjesa 1: Emetimi
English
Published 
2023-07-20 
22 
25 € 
PDF
Blej
Përputhshmëria elektromagnetike (EMC) - Standarde të familjes së produkteve për veglat e makinerive - Pjesa 2: Imuniteti
English
Withdrawn 
2022-01-28 
15 € 
PDF
Blej
Makinat metalprerëse - Siguria - Makinat elektro-shkarkuese - Korrigjim teknik 1 (ISO 28881:2013/Cor 1:2013)
English
Published 
2022-01-28 
148 
55 € 
PDF
Blej
Makinat për përpunimin mekanik - Makinat stacionare për retifikimin (ISO 16089:2015)
English
Published 
2022-01-28 
70 
42 € 
PDF
Blej
Makina metalprerëse - Siguria - Makinat qepëse për metale në të ftohtë (ISO 16093:2017)
English
Published 
2022-01-28 
88 
48 € 
PDF
Blej
Veglat e makinerisë - Siguria - Makinat tornuese (ISO 23125:2015, versioni i korrigjuar 2016-03-15)
English
Withdrawn 
2022-01-28 
66 
42 € 
PDF
Blej
Makinat metalprerëse - Siguria - Makinat elektro-shkarkuese (ISO 28881:2013)
9 gjetur, faqja1 nga1 Shtyp rezultatin e kërkimit        
1