Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

Rezultatet e kërkimit:

Shtëpi » Standardizim » Rezultatet e kërkimit:
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Published 
2016-01-11 
34 
31 € 
PDF
Blej
Pajisje mbrojtëse personale rënieje(uljeje) - Pajisjet e ganxhave - Rekomandime për pajisjet e ganxhave për përdorim nga më shumë se një person njëherësh
English
Withdrawn 
2016-06-16 
44 
34 € 
PDF
Blej
Rrjetat e sigurimit - Pjesa 1: Kërkesa për sigurinë dhe metodat e provave
English
Published 
2017-08-01 
44 
34 € 
PDF
Blej
Rrjetat e sigurimiit -Pjesa 1 : Kërkesat për sigurinë dhe metodat e provave
English
Withdrawn 
2016-06-16 
15 
20 € 
PDF
Blej
Rrjetat e sigurimit - Pjesa 2: Kërkesa për sigurinë për kufijtë e pozicionimit
English
Published 
2017-08-01 
15 
20 € 
PDF
Blej
Rrjetat e sigurimiit -Pjesa 1 : Kërkesat për sigurinë për kufijtë e pozicionimit
English
Published 
2013-05-13 
32 
29 € 
PDF
Blej
Pajisje personale për mbrojtjen nga rënia -Pajisjet e rregullimit të litarit për mbajtjen në vendin e punës
English
Published 
2019-03-26 
17 
22 € 
PDF
Blej
Pajisje personale për mbrojtjen kundra rënies -Pajisjet ngritëse për shpëtim
English
Published 
2015-11-04 
19 
23 € 
PDF
Blej
Pajisje personale për mbrojtjen kundra rënies - Sistem rripash shpëtimi për varje
English
Published 
2014-09-30 
18 
22 € 
PDF
Blej
Pajisje personale për mbrojtjen kundra rënies -Rripat e shpëtimit
English
Published 
2022-07-21 
50 
36 € 
PDF
Blej
Pajisje mbrojtëse personale gjate rënies nga lartësia - Tipe të kontrolluara pajisjesh kapëse të rënies, që kanë nje ganxhë ankoruese - Pjesa 1: Tipe të kontrolluara pajisjesh kapëse te rënies që kanë një ganxhe ankoruese të ngurtë, të papërkulshme
English
Withdrawn 
2015-11-04 
49 
36 € 
PDF
Blej
Pajisjet mbrojtëse në rënie nga lartësia – Bllokuesit e lëvizshëm që përmbajnë vijën e ganxhës së sigurimit - Pjesa 1: Bllokuesit e lëvizshëm. që përfshijnë vijën e ganxhës së sigurimit së shtangët
English
Published 
2013-05-13 
18 
22 € 
PDF
Blej
Pajisjet mbrojtese personale nga reniet nga lartesia -Nyjet (laqet)
English
Published 
2022-07-21 
40 
32 € 
PDF
Blej
Pajisje mbrojtese personale per pozicionim gjate punes dhe per parandalimin e renies nga lartesia – Rrypat per pozicionimin gjate punes dhe frenuesit e nyjeve per pozicionimin gjate punes
English
Withdrawn 
2015-11-04 
19 
23 € 
PDF
Blej
Pajisje mbrojtëse personale kundra rënies - Sistemet për mbrojtjen kundra rënies
English
Published 
2022-07-21 
23 
25 € 
PDF
Blej
Pajisje mbrojtëse personale kundra rënies - Sistemet për mbrojtjen kundra rënies
English
Published 
2014-09-30 
46 
36 € 
PDF
Blej
Pajisjet e mbrojtjes nga rëniet nga lartësia -Pajisjet e ankorimit
English
Published 
2014-09-30 
19 
23 € 
PDF
Blej
Pajisje mbrojtëse personale kundra rënies nga një lartësi -Rripat e sigurisë që vishen në kofshë, trup dhe krahë
17 gjetur, faqja1 nga1 Shtyp rezultatin e kërkimit        
1