Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

Rezultatet e kërkimit:

Shtëpi » Standardizim » Rezultatet e kërkimit:
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Published 
2014-09-30 
44 
34 € 
PDF
Blej
Veshje mbrojtëse -Mbrojtës dore, krahu, këmbe, gjenitale dhe qafe për përdorim në hockey në akull -Mbrojtës për lojtarët si edhe portierët -Kërkesat dhe metodat e provës
English
Published 
2015-11-03 
18 
22 € 
PDF
Blej
Veshje mbrojtese - Dorashkat dhe mbrojteset e kraheve per mbrojtjen nga prerjet dhe plagosjet nga thikat e dores - Pjesa 2: Dorashkat me thurje zinxhir dhe mbrojteset e kraheve
English
Published 
2013-05-13 
16 
20 € 
PDF
Blej
Veshje mbrojtëse -Dorashkat dhe mbrojteset e kraheve për mbrojtjen nga prerjet dhe plagosjet nga thikat e dores -Pjesa 3 : Prova në prerje me goditje tekstileve, lekurës dhe materialeve të tjera
English
Published 
2015-11-03 
16 
20 € 
PDF
Blej
Dorashka mbrojtëse për saldatorët
English
Published 
2010-09-23 
19 
23 € 
PDF
Blej
Pajisje mbrojtëse për artet luftarake -Pjesa 7 : Kërkesat shtesë dhe metodat e provës për mbrojtëse e duarve dhe këmbëve
English
Withdrawn 
2009-12-14 
60 
38 € 
PDF
Blej
Veshje mbrojtëse -Mbrojtëset e dorës, krahut, barkut, këmbës, shputës dhe organeve gjenitale të portierëve të hokejit dhe mbrojtëset e këcirit për lojtarët -Kërkesat dhe metodat e provës
English
Withdrawn 
2014-09-30 
22 
25 € 
PDF
Blej
Dorashka mbrojtese per motoçiklistet profesioniste -Kerkesat dhe metodat e proves
English
Published 
2019-03-26 
35 
31 € 
PDF
Blej
Dorashka mbrojtese per motoçiklistet profesioniste -Kerkesat dhe metodat e proves
English
Published 
2014-09-30 
22 
25 € 
PDF
Blej
Veshje mbrojtëse - Mbrojtëset e kyçit, të pëllëmbës, të gjurit dhe të bërrylit për përdoruesit pajisjeve të sporteve me top në formë rruli
English
Published 
2014-09-30 
16 
20 € 
PDF
Blej
Veshje mbrojtëse -Doreza dhe mbrojtëse krahësh kundër prerjeve nga instrumentet prerës të makinerive
English
Published 
2010-09-23 
14 
18 € 
PDF
Blej
Mbrojtëse gjuri dhe bërryli për sportet në mjedise të mbuluara -Kërkesat e sigurisë dhe metodat e provës
English
Published 
2015-11-04 
20 
23 € 
PDF
Blej
Veshje mbrojtëse - Doreza me efekt mbrojtës për portjerët e futbollit
English
Published 
2015-11-04 
11 
17 € 
PDF
Blej
Dorezat mbrojtëse - Vetitë elektrostatike
English
Withdrawn 
2014-09-30 
11 
17 € 
PDF
Blej
Doreza mbrojtëse kundër kimikateve dhe mikro -organizmave -Pjesa 1 : Terminologjia dhe kërkesat e performancës
English
Withdrawn 
2015-11-04 
12 
17 € 
PDF
Blej
Dorezat mbrojtëse kundër kimikateve të rrezikshme dhe mikro-organizmave - Pjesa 2: Përcaktimi i rezistencës ndaj depërtimit
English
Withdrawn 
2015-11-04 
15 
20 € 
PDF
Blej
Doreza mbrojtëse kundër kimikateve dhe mikro-organizmave - Pjesa 4: Përcaktimi i qëndrueshmërisë së degradimit nga kimikatet
English
Published 
2022-07-21 
33 
31 € 
PDF
Blej
Doreza mbrojtëse ndaj rreziqeve mekanike
English
Withdrawn 
2019-03-26 
33 
31 € 
PDF
Blej
Dorashkat mbrojtëse nga rreziqet mekanike
English
Withdrawn 
2016-12-14 
17 
22 € 
PDF
Blej
Doreza mbrojtëse kundër rreziqeve termike (nxehtësi dhe/ose zjarr)
English
Published 
2023-07-12 
29 
28 € 
PDF
Blej
Dorëza mbrojtëse dhe pajisje të tjera mbrojtëse të duarve kundër rreziqeve termike (nxehtësisë dhe/ose zjarrit)
26 gjetur, faqja1 nga2 Shtyp rezultatin e kërkimit      
1