Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

Rezultatet e kërkimit:

Shtëpi » Standardizim » Rezultatet e kërkimit:
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Published 
2022-07-13 
18 
22 € 
PDF
Blej
Turizmi dhe shërbimet e lidhura me të -Udhëzime për zhvillimin e specifikimeve mjedisore për intitucionet e akomodimit
English
Published 
2009-12-30 
32 
29 € 
PDF
Blej
Sherbimet turistike -Agjencite e udhetimit dhe operatoret e eskursioneve -Terminologjia
English
Published 
2022-07-13 
28 
28 € 
PDF
Blej
Shërbimet e turizmit - Turizmi industrial - Ofrimi i shërbimeve
English
Published 
2022-07-13 
22 
25 € 
PDF
Blej
Zyrat e informimit turistik - Shërbimet e pritjes dhe të informimit turistik - Kërkesat
English
Published 
2022-07-13 
28 
28 € 
PDF
Blej
Turizëm dhe shërbimet e lidhura me të – Qendra trajtimi spa - Kërkesat e shërbimit
English
Published 
2022-07-13 
26 
26 € 
PDF
Blej
Turizmi dhe shërbimet e lidhura me të - Shërbimet turistike për përdorim publik të ofruar nga Autoritetet e Zonave të Mbrojtura Natyrore - Kërkesat
English
Published 
2022-07-13 
40 
32 € 
PDF
Blej
Turizmi dhe shërbimet që lidhen me të - Sistemi i menaxhimit të qëndrueshmërisë për institucionet e akomodimit - Kërkesat
English
Published 
2022-07-13 
40 
32 € 
PDF
Blej
Turizmi dhe shërbimet që lidhen me të - Hotelet - Kërkesat e shërbimit
English
Published 
2022-07-13 
30 
29 € 
PDF
Blej
Turizmi dhe shërbimet që lidhen me të - Turizmi mjekësor - Kërkesat e shërbimit
9 gjetur, faqja1 nga1 Shtyp rezultatin e kërkimit        
1