Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

Rezultatet e kërkimit:

Shtëpi » Standardizim » Rezultatet e kërkimit:
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Published 
2015-05-12 
21 
25 € 
PDF
Blej
Lehtësira për spektatorët - Kriteri i planit urbanistik për shërbimin e fushave të sportit - Pjesa 2:Karakteristikat dhe situatat kombëtare
English
Published 
2015-05-12 
10 
15 € 
PDF
Blej
Sipërfaqet e fushave sportive - Përcaktimi i qëndrueshmërisë së fushave sportive sintetike me ndikim të përsëritur
English
Draft 
2023-05-16 
40 
32 € 
PDF
Blej
Sporte dhe mjedise rekreative (argëtuese) - Litarët e fushave - Pjesa 1: Ndërtimi dhe kërkesa sigurie
English
Published 
2009-12-14 
42 
34 € 
PDF
Blej
Dritë dhe ndriçim -Ndriçimi në sporte
English
Published 
2022-11-09 
52 
38 € 
PDF
Blej
Dritë dhe ndriçim - Ndriçimi në sporte
English
Withdrawn 
2009-12-14 
14 
18 € 
PDF
Blej
Sipërfaqet për zonat sportive -Përcaktimi i forcës së bashkimit të sipërfaqeve sintetike
English
Published 
2018-12-31 
14 
18 € 
PDF
Blej
Sipërfaqet për zonat sportive -Përcaktimi i forcës së bashkimit të sipërfaqeve sintetike
English
Withdrawn 
2009-12-14 
13 € 
PDF
Blej
Sipërfaqe për mjedise sportive -Procedura për përgatitjen e pjesëve për testim të plisave sintetikë dhe tekstili
English
Published 
2018-12-31 
10 
15 € 
PDF
Blej
Sipërfaqe për mjedise sportive -Procedura për përgatitjen e pjesëve për testim të plisave sintetikë dhe tekstili
English
Withdrawn 
2009-12-14 
11 
17 € 
PDF
Blej
Spërfaqet për zonat sportive -Përcakimi i vetive të tendosjes në tërheqje të sipërfaqeve sportive sintetike
English
Published 
2009-12-14 
11 
17 € 
PDF
Blej
Sipërfaqet par zonat sportive -Metodat e provës -Parcaktimi i mbulesës prej plisash bari (livadhi) natyral të tokës
English
Published 
2009-12-14 
13 € 
PDF
Blej
Siparfaqet për zonat sportive -Përcaktimi i thellësisë së drizës së livadhit natyral
English
Published 
2012-12-21 
13 € 
PDF
Blej
Sipërfaqet për zonat sportive -Përcaktimi i lartësisë së plisit të livadhit natyral
English
Withdrawn 
2009-12-14 
11 
17 € 
PDF
Blej
Siparfaqet për zonat sportive -Përcaktimi i mënyrës rrokullisëse të topit
English
Published 
2018-12-31 
15 € 
PDF
Blej
Siparfaqet për zonat sportive -Përcaktimi i mënyrës rrokullisëse të topit
English
Withdrawn 
2009-12-14 
30 
29 € 
PDF
Blej
Strukturat artificiale të ngjitjes -Kërkesat e sigurisë dhe metodat e provës për ACS me pikat e mbrojtëse
English
Withdrawn 
2009-12-14 
24 
26 € 
PDF
Blej
Strukturat artificiale të ngjitjes -Kërkesat e sigurisë dhe metodate provës për muret popël
English
Withdrawn 
2009-12-14 
11 
17 € 
PDF
Blej
Strukturat artificiale të ngjitjes -Kërkesat e sigurisë dhe metodat e provës për mbajtëset e ngjitjës
English
Withdrawn 
2009-12-14 
12 
17 € 
PDF
Blej
Sipërfaqet për zonat sportive -Përcaktimi I shkallës së depërtimit të ujit
English
Withdrawn 
2016-06-16 
10 
15 € 
PDF
Blej
Sipërfaqet për fushat sportive - Përcaktimi i shkallës së infiltrimit të ujit
72 gjetur, faqja1 nga4 Shtyp rezultatin e kërkimit      
1