Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

Rezultatet e kërkimit:

Shtëpi » Standardizim » Rezultatet e kërkimit:
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Published 
2022-11-29 
25 
26 € 
PDF
Blej
Mobiliet – Udhëzues i përgjithshëm për sigurinë – Kurthimi i gishtave
English
Draft 
2024-05-16 
10 € 
PDF
Blej
Mobilje - Ndenjëset - Metodat e provës për përcaktimin e qëndrueshmërisë dhe fortësisë
English
Draft 
2024-05-16 
59 
38 € 
PDF
Blej
Mobilje - Ndenjëset - Metodat e provave për përcaktimin e fortësisë dhe qëndrueshmërisë
English
Draft 
2024-05-16 
31 
29 € 
PDF
Blej
Mobilje - Tavolinat - Metodat e provës për përcaktimin e qëndrueshmërisë;fortësisë dhe jetëgjatësisë
English
Draft 
2024-05-27 
70 
42 € 
PDF
Blej
Mobilje - Njësitë e magazinimit - Metodat e provës për përcaktimin e fortësisë, jetëgjatësisë dhe qëndrueshmërisë
English
Withdrawn 
2010-02-18 
23 
25 € 
PDF
Blej
Mobilje -Vlerësimi i ndezjes (marrjes zjarr) të mobiljeve të tapicuara -Pjesa 1 : Burimi ndezjes, cigarja
English
Published 
2019-05-27 
23 
25 € 
PDF
Blej
Mobilje -Vlerësimi i ndezjes (marrjes zjarr) të mobiljeve të tapicuara -Pjesa 1 : Burimi ndezjes, cigarja
English
Withdrawn 
2010-02-18 
22 
25 € 
PDF
Blej
Orendi shtepiake -Ndenjëse -Percaktimi I qendrueshmerisë
English
Published 
2022-11-29 
41 
34 € 
PDF
Blej
Mobilie- Ndenjëse - Përcaktimi i qëndrueshmërisë
English
Published 
2015-05-12 
12 € 
PDF
Blej
Mobilje zyre - Tavolinat e punës - Pjesa 2: Kërkesat e sigurisë mekanike
English
Published 
2015-05-12 
13 € 
PDF
Blej
Mobilje - Krevatet që palosen - Kërkesat e sigurisë dhe prova - Pjesa 1: Kërkesat e sigurisë
English
Published 
2015-05-12 
10 
15 € 
PDF
Blej
Mobilje - Krevatet që palosen - Kërkesat e sigurisë dhe prova - Pjesa 2: Metodat e provës
English
Withdrawn 
2010-02-18 
13 € 
PDF
Blej
Mobilje -Krevate për femijë dhe djepe për perdorim shtëpiak -Pjesa 1 : Kërkesat e sigurisë
English
Withdrawn 
2010-02-18 
10 
15 € 
PDF
Blej
Mobilje -Krevate për femijë dhe djepe për perdorim shtëpiak -Pjesa 2 : Metoda e provës
English
Withdrawn 
2010-02-18 
15 € 
PDF
Blej
Mobilje shtepiake -Ndenjëse -Kerkesat e sigurisë mekanike dhe të strukturës
English
Published 
2019-05-27 
11 
17 € 
PDF
Blej
Mobilje - Fortësia, jetëgjatësia dhe siguria - Kërkesat për ndenjëset shtëpiake
English
Published 
2012-07-31 
26 
26 € 
PDF
Blej
Rulat dhe rrotat-Fjalori, simbolet e rekomanduara dhe fjalori shumegjuhesh
English
Withdrawn 
2013-12-04 
14 
18 € 
PDF
Blej
Artikuj për kujdesin e fëmijëve -Karrike tavolinë -Kërkesat e sigurisë dhe metodat e provave
English
Published 
2019-05-27 
16 
20 € 
PDF
Blej
Mobilje - Vlerësimi i qëndrueshmërisë sipërfaqësore ndaj lëngjeve të ftohtë
English
Withdrawn 
2010-02-18 
18 
22 € 
PDF
Blej
Mobileri -Vlerësimi i qëndrueshmërisë sipërfaqësore të lëngjeve të ftohtë (ISO 4211 : 1979 i modifikuar)
75 gjetur, faqja1 nga4 Shtyp rezultatin e kërkimit      
1