Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

Rezultatet e kërkimit:

Shtëpi » Standardizim » Rezultatet e kërkimit:
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Published 
2012-11-20 
54 
38 € 
PDF
Blej
Zbatime në hekurudhë -Emetimi i zhurmës -Prova e rrugës për standardin e matjes së ashpërsisë së shinave
English
Published 
2019-12-19 
22 
25 € 
PDF
Blej
Zbatime në hekurudhë-Traseja-Traversat dhe mbështetëset prej druri
English
Withdrawn 
2012-07-31 
19 
23 € 
PDF
Blej
Zbatime hekurudhore-Traseja-Traversat dhe mbeshteteset prej druri
English
Withdrawn 
2012-07-31 
10 
15 € 
PDF
Blej
Zbatime hekurudhore-Traseja-Metodat e proves per sistemet e mberthimit-Pjesa 1: Percaktimi i rezistences gjatesore ne rreshqitje
English
Published 
2023-02-15 
14 
18 € 
PDF
Blej
Aplikimet hekurudhore - Binar - Metodat e provës për sistemet e fiksimit - Pjesa 1: Përcaktimi i kufizimit gjatësor hekurudhor
English
Published 
2012-07-31 
10 
15 € 
PDF
Blej
Zbatime hekurudhore -Traseja -Metodat e proves per sistemet e mberthimit Pjesa 2 : Percaktimi i rezistences ne perdredhje
English
Published 
2012-07-31 
15 
20 € 
PDF
Blej
Zbatime hekurudhore -Traseja -Metodat e proves per sistemet e mberthimit Pjesa 3 : Percaktimi i dobesimit te ngarkesave goditese
English
Withdrawn 
2012-07-31 
15 
20 € 
PDF
Blej
Zbatime hekurudhore-Traseja-Metodat e proves per sistemet e mberthimit-Pjesa 4: Efekti i ngarkesave te perseritura
English
Withdrawn 
2019-12-19 
17 
22 € 
PDF
Blej
Zbatime në hekurudhë - Traseja - Metodat e provës për sistemet e mbërthimit - Pjesa 4: Efekti i ngarkesave të përsëritura
English
Published 
2023-02-15 
21 
25 € 
PDF
Blej
Zbatime në hekurudhë - Traseja - Metodat e provës për sistemet e mbërthimit - Pjesa 4: Efekti i ngarkesave të përsëritura
English
Published 
2012-07-31 
10 
15 € 
PDF
Blej
Zbatime hekurudhore -Traseja -Metodat e proves per sistemet e mberthimit Pjesa 5 : Percaktimi i rezistences elektrike
English
Published 
2012-07-31 
13 € 
PDF
Blej
Zbatime hekurudhore -Traseja -Metodat e proves per sistemet e mberthimit Pjesa 6 : Efekti i kushteve te ashpera mjedisore
English
Withdrawn 
2012-07-31 
12 
17 € 
PDF
Blej
Zbatime hekurudhore -Traseja -Metodat e proves per sistemet e mberthimit Pjesa 7 : Percaktimi i forces mberthyese (shtrenguese)
English
Published 
2023-02-15 
11 
17 € 
PDF
Blej
Zbatime në hekurudhë - Traseja - Metodat e provës për sistemet e mbërthimit - Pjesa 7: Përcaktimi i forcës mbërthyese (shtrënguese)
English
Withdrawn 
2012-07-31 
15 € 
PDF
Blej
Zbatime hekurudhore -Traseja -Metodat e proves per sistemet e mberthimit Pjesa 8 : Testimi gjate sherbimit
English
Withdrawn 
2019-12-19 
28 
28 € 
PDF
Blej
Zbatime në hekurudhë - Traseja - Metodat e provës për sistemet e shtrengimit (mbërthimit) - Pjesa 9: Përcaktimi i shtangësisë
English
Withdrawn 
2010-09-16 
28 
28 € 
PDF
Blej
Zbatime në hekurudhë -Traseja -Metodat e provës për sistemet e mbërthimit -Pjesa 9 : Përcaktimi i shtangësisë
English
Published 
2023-02-15 
30 
29 € 
PDF
Blej
Zbatime në hekurudhë - Traseja - Metodat e provës për sistemet e shtrengimit (mbërthimit) - Pjesa 9: Përcaktimi i shtangësisë
English
Published 
2019-12-19 
39 
32 € 
PDF
Blej
Zbatime në hekurudhë-Traseja-Traversat dhe trarët prej betoni-Pjesa 1: Kërkesa të përgjithshme
English
Published 
2019-12-19 
27 
28 € 
PDF
Blej
Zbatime në hekurudhë-Traseja-Traversat dhe trarët prej betoni-Pjesa 2: Traversat monobllok të paranderura
91 gjetur, faqja1 nga5 Shtyp rezultatin e kërkimit      
1