Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

Rezultatet e kërkimit:

Shtëpi » Standardizim » Rezultatet e kërkimit:
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Published 
2008-09-29 
71 
45 € 
PDF
Blej
Çelik për përforcimin e betonit Çelik i përforcuar i saldueshem Të përgjithshme
English
Published 
2016-01-21 
42 
34 € 
PDF
Blej
Çeliqet e paoksidueshëm - Pjesa 3: Kushtet teknike të livrimit për produktet gjysmë të përfunduara, lingotat, shufrat, telat, seksionet dhe produktet e mprehta prej çeliqeve rezistent ndaj korrozionit për përdorime të përgjithshme
English
Published 
2010-10-06 
57 
38 € 
PDF
Blej
Çeliqet e paoksidueshëm -Pjesa 5 : Kushtet teknike të shpërndarjes për lingota, shufra, tela, profile dhe produkte te punuara pastër prej çeliqesh rezistent ndaj korrozionit për ndërtim
English
Withdrawn 
2016-06-16 
15 € 
PDF
Blej
Specifikimi për klasat e cilësisë së sipërfaqes për lingotat dhe shufrat e laminuara në të nxehtë - Kushtet teknike të livrimit
English
Published 
2013-09-13 
13 € 
PDF
Blej
Telat dhe produktet e telëzuara prej çeliku -Veshjet metalike jo -feroze të telave prej çeliku -Pjesa 3 : Veshjet e aluminit
English
Published 
2013-09-13 
11 
17 € 
PDF
Blej
Telat dhe produktet e telëzuara prej çeliku -Veshjet metalike jo -feroze te telave prej çeliku -Pjesa 4 : Veshjet e kalljit
English
Published 
2013-09-13 
11 
17 € 
PDF
Blej
Telat dhe produktet e telëzuara prej çeliku -Veshjet metalike jo -feroze të telave prej çeliku -Pjesa 5 : Veshjet e nikelit
English
Published 
2013-09-13 
15 € 
PDF
Blej
Telat dhe produktet e telëzuara prej çeliku -Veshjet metalike jo -feroze te telave prej çeliku -Pjesa 6 : Veshjet e baktit, të bronzit ose të tunxhit
English
Published 
2016-02-16 
14 
18 € 
PDF
Blej
Tel prej çeliku të pa lidhur i veshur me zink ose lidhje zinku për kabllo elektrike si dhe të armuara ose të kabllove të telekomunikacionit - Pjesa 1: Kabllot tokësore
English
Published 
2016-02-18 
14 
18 € 
PDF
Blej
Tel prej çeliku të pa lidhur i veshur me zink ose lidhje zinku për kabllo elektrike si dhe të armuara ose të kabllove të telekomunikacionit - Pjesa 2: Kabllot nënujore
English
Published 
2013-12-09 
17 
22 € 
PDF
Blej
Tel çeliku dhe produkte prej teli -Tel çeliku për kavo -Pjesa 3 : Tel çeliku i lidhur rrethor dhe i formuar për zbatime të rëndësishme
English
Published 
2013-12-09 
10 
15 € 
PDF
Blej
Tela çeliku dhe produkte prej teli -Tel çeliku për kavo -Pjesa 4 : Tel çeliku i paoksidueshëm
English
Published 
2009-08-28 
25 
26 € 
PDF
Blej
Kavo çeliku - Siguria - Pjesa 1: Kërkesa të përgjithshme
English
Withdrawn 
2009-10-28 
23 
25 € 
PDF
Blej
Kavo çeliku -Siguria -Pjesa 1 : Kërkesa të përgjithëshme
English
Published 
2009-08-28 
30 
29 € 
PDF
Blej
Kavo çeliku – Siguria – Pjesa 10: Kavot spirale për përdorime të përgjithshme
English
Published 
2009-08-28 
57 
38 € 
PDF
Blej
English
Withdrawn 
2009-10-28 
55 
38 € 
PDF
Blej
Kavo çeliku -Siguria -Pjesa 2 : Përkufizimet, destinacioni dhe klasifikimi
English
Withdrawn 
2009-10-28 
26 
26 € 
PDF
Blej
Kavo çeliku - Siguria - Pjesa 3: Informacion për përdorimin dhe mirëmbajtjen
English
Published 
2016-06-16 
30 
29 € 
PDF
Blej
Kavo çeliku - Siguria - Pjesa 4: Litarë me fije të përdredhur për përdorime të përgjithshme të ngritjes
English
Withdrawn 
2009-10-28 
30 
29 € 
PDF
Blej
Kavo çeliku -Siguria -Pjesa 4 : Litarë me fije të përdredhur për përdorime të përgjithshme të ngritjes
30 gjetur, faqja1 nga2 Shtyp rezultatin e kërkimit      
1