Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

Rezultatet e kërkimit:

Shtëpi » Standardizim » Rezultatet e kërkimit:
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Published 
2011-04-25 
20 
23 € 
PDF
Blej
Deklarim i zbatimit të specifikimit mjedisor të KT 20 -Kabllot elektrik
English
Published 
2022-07-13 
18 
22 € 
PDF
Blej
Turizmi dhe shërbimet e lidhura me të -Udhëzime për zhvillimin e specifikimeve mjedisore për intitucionet e akomodimit
2 gjetur, faqja1 nga1 Shtyp rezultatin e kërkimit        
1