Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

Rezultatet e kërkimit:

Shtëpi » Standardizim » Rezultatet e kërkimit:
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Published 
2009-08-28 
18 
22 € 
PDF
Blej
Siguria e makinerisë - Performancat fizike njerëzore - Pjesa 1: Terma dhe përcaktime
English
Published 
2009-08-28 
32 
29 € 
PDF
Blej
Siguria e makinerisë - Performanca fizike e njeriut - Pjesa 2: Mirëmbëjtja manuale e makinerisë dhe e pjesëve përbërëse të makinerisë
English
Published 
2009-08-28 
30 
29 € 
PDF
Blej
Siguria e makinerisë - Performancat fizike njerëzore - Pjesa 3: Limitet e forcës së rekomanduar për punën e makinerisë
English
Withdrawn 
2009-08-28 
30 
29 € 
PDF
Blej
Siguria e makinerisë -Performancat fizike njerëzore -Pjesa 3 : Limitet e forcës së rekomanduar për punën makinerisë
English
Withdrawn 
2009-08-28 
24 
26 € 
PDF
Blej
Siguria e makinerisë -Performanca fizike e njeriut -Pjesa 4 : vlerësimi i qendrimeve gjatë punës dhe lëvizjeve përkundrejt makinerisë
English
Withdrawn 
2009-08-28 
56 
38 € 
PDF
Blej
Siguria e makinerisë -Kërkesa sgurie për projektimin dhe të printimit dhe të kthimit të letrës -Pjesa1 : Kërkesa të përgjishme
English
Withdrawn 
2009-10-28 
62 
42 € 
PDF
Blej
Siguria e makinerise -Kerkesa sigurie per projektimin dhe ndertimin e makinave te printimit dhe te transformimit te letres Pjesa 5 : Makinat per prodhimin e kartonit te valezuar dhe makinat per kthimin e kartonit te sheshte dhe kartonit te valezuar
English
Published 
2016-06-16 
34 
31 € 
PDF
Blej
Kompresorët dhe pompat e vakumit - Kërkesat e sigurisë - Pjesa 1:Kompresorët e ajrit
English
Withdrawn 
2009-08-28 
34 
31 € 
PDF
Blej
English
Published 
2009-08-28 
34 
31 € 
PDF
Blej
Pompat për zjarrfikësit - Pompat centrifugale me kapsollë për zjarrfikësit - Pjesa 1: Klasifikimi - Kërkesa të përgjithshme dhe kërkesa për sigurinë
English
Withdrawn 
2009-08-28 
32 
29 € 
PDF
Blej
Pompat për zjarrfikësit -Pompat centrifugale me kapsollë për zjarrfikësit -Pjesa 1 : Klasifikimi -Kërkesa të përgjithëshme dhe kërkesa për sigurinë
English
Published 
2009-08-28 
37 
32 € 
PDF
Blej
Pompat për zjarrfikësit - Pompat centrifugale me kapsollë për zjarrfikësit - Pjesa 2: Verifikimi i kërkesave të përgjithshme dhe i kërkesave të sigurisë
English
Withdrawn 
2009-08-28 
35 
31 € 
PDF
Blej
Pompat për zjarrfikësit -Pompat centrifugale me kapsollë për zjarrfikësit -Pjesa 2 : Verifikimi i kërkesave të përgjithëshme dhe i kërkesave te sigurisë
English
Published 
2009-08-28 
36 
32 € 
PDF
Blej
Vibracioni mekanik -Testimi i makinerive të levizshme meqëllim përcaktimin e vlrës së vibracionit të emetuar përcaktimin e vlerës së vibracionit të emetuar
English
Withdrawn 
2009-10-28 
37 
32 € 
PDF
Blej
English
Withdrawn 
2009-10-28 
42 
34 € 
PDF
Blej
English
Withdrawn 
2009-10-28 
14 
18 € 
PDF
Blej
English
Published 
2009-10-28 
30 
29 € 
PDF
Blej
Makineri për regjien e lëkurës -Makineri në plane të levizshme -Kërkesat e sigurisë
English
Withdrawn 
2009-10-28 
20 
23 € 
PDF
Blej
Siguria e makinerisë -Parandalimi i vënies së papritur në punë
English
Withdrawn 
2009-10-28 
48 
36 € 
PDF
Blej
Siguria e makinerisë -Pajisjet mbyllëese të pajisura me mbrojtëse -Parimet për projektimin dhe zgjedhjen
437 gjetur, faqja1 nga22 Shtyp rezultatin e kërkimit      
1