Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

Rezultatet e kërkimit:

Shtëpi » Standardizim » Rezultatet e kërkimit:
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Draft 
2022-06-17 
75 
45 € 
PDF
Blej
Vinça - Siguria - Projektimi - Kërkesat për pajisje
English
Draft 
2022-06-17 
41 
34 € 
PDF
Blej
Makineri për përpunimin e ushqimit - Qërueset e perimeve - Siguria dhe kërkesat e higjenës
English
Draft 
2022-06-17 
10 € 
PDF
Blej
Makina për prodhime qeramike - Siguria - Platformat dhe vagonat transferues
English
Draft 
2022-06-17 
45 
34 € 
PDF
Blej
Makineri për përpunimin e ushqimit - Përzjerës me boshte horizontale - Siguria dhe kërkesat e higjenës
English
Draft 
2022-06-17 
63 
42 € 
PDF
Blej
Makinat e prodhimit të këpuceve, të produkteve prej lëkure dhe imitacioni të lëkurës - Makinat çarëse, mprehëse, prerëse, çimentuese dhe tharëse të çimentos - Kërkesat e sigurisë
English
Draft 
2022-06-17 
48 
36 € 
PDF
Blej
Makineri për përpunimin e ushqimit - Ngarkuese furre me ulesë të fiksuar - Kërkesat e sigurisë dhe të higjenës
English
Draft 
2022-06-17 
45 
34 € 
PDF
Blej
Makineri për përpunimin e ushqimit - Tharësit e sallatrave - Kërkesat e sigurisë dhe higjenës
English
Draft 
2022-06-17 
54 
38 € 
PDF
Blej
Siguri e makinerisë - Kërkesat e sigurisë për formimin dhe petëzimin në formë tubi si dhe linjat e tyre të përpunimit përfundimtar
English
Draft 
2022-06-17 
48 
36 € 
PDF
Blej
Makineri për përpunimin e ushqimit - Kazanët e gatimit të pajisur me përzjerësa me shpejtësi të ulët dhe/ose të madhe - Kërkesat e sigurisë dhe higjenës
English
Draft 
2022-06-17 
61 
42 € 
PDF
Blej
Siguria e makinerisë - Pajisjet për parkimin e motorizuar të automjeteve - Siguria dhe kërkesat për përputhshmërinë elektromagnetike për projektimin, prodhimin, montimin dhe vënien në punë
English
Draft 
2022-06-17 
34 
31 € 
PDF
Blej
Vinça - Pajisjet ngarkuese të kontrolluara me anën e dorës
English
Draft 
2022-06-17 
43 
34 € 
PDF
Blej
Makineri për përpunimin e ushqimit - Makinat prerëse me feta - Kërkesat e sigurisë dhe higjenës
English
Draft 
2022-06-17 
49 
36 € 
PDF
Blej
Siguri e makinerisë - Kërkesa të sigurisë për presa hidraulike të fuqishme për farkëtim në të nxehtë të filerës së hapur për farkëtimin e çelikut dhe jo prej hekuri
English
Draft 
2022-06-17 
83 
48 € 
PDF
Blej
Plastika dhe makinat e gomës - Makinat prerëse sharrë për blloqe sfungjeri - Kërkesa të sigurisë
English
Draft 
2022-06-17 
10 € 
PDF
Blej
Platforma ngritëse - Platformat e punës që ngjiten në shtyllë
English
Draft 
2022-06-17 
74 
45 € 
PDF
Blej
Platformat ngritëse - Platformat e punës që ngjiten në shtyllë
English
Draft 
2022-06-17 
28 
28 € 
PDF
Blej
Makineri të përpunimit të ushqimit - Makinat larëse të enëve me transportier - Kërkesat e sigurisë dhe higjenës
English
Draft 
2022-06-17 
58 
38 € 
PDF
Blej
Makineri për përpunimin e ushqimeve - Makineri për bluarjen dhe përpunimin e miellit dhe bollgurit - Kërkesat e sigurisë dhe higjenës
English
Draft 
2022-06-17 
58 
38 € 
PDF
Blej
Vinça - Vinça rrotullues me krah
English
Draft 
2022-06-17 
34 
31 € 
PDF
Blej
Makina për gomë dhe lëndë plastike - Makina të kthimit të filmit për çanta dhe thasë - Kërkesa të sigurisë
665 gjetur, faqja1 nga34 Shtyp rezultatin e kërkimit      
1