Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

Rezultatet e kërkimit:

Shtëpi » Standardizim » Rezultatet e kërkimit:
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Withdrawn 
2014-07-14 
30 
29 € 
PDF
Blej
Zbatime në hekurudhë-Set rrotash dhe karkasat-Rrotat-Profil i shkallëzuar
English
Withdrawn 
2019-05-15 
29 
28 € 
PDF
Blej
Zbatime në hekurudhë-Traseja-Parametrat gjeometrike së trasesë-Pjesa 1: Karakterizimi i gjeometrisë së trasesë.
English
Withdrawn 
2014-07-14 
97 
48 € 
PDF
Blej
Zbatime në hekurrudhë-Metodat e llogaritjes të distancve të ndalimit, distancave të ngadalësimit dhe ndalimin e frenuar-Pjesa 1: Algoritme të përgjithshme
English
Withdrawn 
2014-07-14 
31 
29 € 
PDF
Blej
Zbatime në hekurudhë-Disqet frenues për vagon në hekurudhë-Pjesa 1: Disqet frenues të presuar ose të tkurrura në aksin ose boshtin e drejtimit, përmasat dhe kërkesat e cilësisë
English
Withdrawn 
2010-09-16 
23 
25 € 
PDF
Blej
Zbatime në hekurudhë -Grasot lubrifikuese të këmishës së aksit -Pjesa 1 : Metoda e provës për aftësinë e lubrifikimit
English
Withdrawn 
2014-07-14 
35 
31 € 
PDF
Blej
Zbatime në hekurudhë-Treguesit e frenave-Pjesa 1: Treguesit e frenave pneumatik
English
Withdrawn 
2014-07-14 
67 
42 € 
PDF
Blej
Zbatime në hekurudhë-Frenimi-Valvolat shperndarëse dhe pajisjet shperndarëse izoluese
English
Withdrawn 
2014-07-14 
53 
38 € 
PDF
Blej
Zbatime në hekurudhë-Kategoritë e linjës për menaxhimin e ndërfaqes ndërmjet kufijve të ngarkesës të automjeteve due infrastrukturës
English
Withdrawn 
2014-07-14 
74 
45 € 
PDF
Blej
Zbatime në hekurudhë-Vagonat-Amortizatorët
English
Withdrawn 
2014-07-14 
70 
42 € 
PDF
Blej
Zbatime në hekurudhë-Vagonat-Rrota me dhëmbë (ingranazhe) tërheqëse dhe bashkuese me vida
English
Withdrawn 
2014-07-14 
70 
42 € 
PDF
Blej
Zbatime në hekurudhë-Frenimi-Mbrojtja nga rrëshqitja e rrotës
11 gjetur, faqja1 nga1 Shtyp rezultatin e kërkimit        
1