Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

Rezultatet e kërkimit:

Shtëpi » Standardizim » Rezultatet e kërkimit:
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Withdrawn 
2016-07-20 
27 
28 € 
PDF
Blej
Specifikime për sigmomanometra jo invazive - Pjesa 3: Kërkesa shtesë për sisteme elektromekanike të matjes së presionit të gjakut.
English
Withdrawn 
2013-11-26 
15 
20 € 
PDF
Blej
Implantet kirurgjikale joaktive -Kërkesa të veçanta për implantet kardio -vaskulare -Kërkesa të veçanta për implantet kardiake dhe vaskulare -Pjesa 2 : Protezat vaskulare përfshirë edhe tubat me valvul
English
Withdrawn 
2013-11-26 
51 
38 € 
PDF
Blej
Karroca invalidi që lëvizin me dorë -Kërkesat dhe metodat e provës
English
Withdrawn 
2013-11-26 
63 
42 € 
PDF
Blej
Karroca invalildi me fuqi elektrike , biçikletat rrëshqitëse dhe mjetet ngarkuese e tyre -Kërkesat dhe metodat e provave
English
Withdrawn 
2013-11-26 
26 
26 € 
PDF
Blej
Tubat e frymëmarrjes të destinuar për përdorim me aparate anestezie dhe ventilatorët
English
Published 
2013-11-25 
25 
26 € 
PDF
Blej
Termometra klinikë -Pjesa 1 : Termometrat klinikë me tub 50 me lëng me pajisje maksimale
English
Published 
2013-11-25 
19 
23 € 
PDF
Blej
Termometrat klinikë -Pjesa 2 : Termometrat e tipit me ndërrim të fazës
English
Withdrawn 
2012-08-08 
22 
25 € 
PDF
Blej
Trupat trakeostonomi -Pjesa2 Tubat pediatrik(ISOISO 5366 3 : 2001, I modifikuar)
English
Withdrawn 
2016-07-13 
81 
48 € 
PDF
Blej
Sterilizatorë me pak avull
English
Withdrawn 
2016-07-20 
45 
34 € 
PDF
Blej
Pajisja e terapisë së frymëmarrjes - Pjesa 1: Sistemet mjegulluese dhe komponentet e tyre
English
Published 
2013-11-26 
23 
25 € 
PDF
Blej
Pajisja e terapisë së frymëmarrjes -Pjesa 2 : Sistem tubash dhe bashkues
English
Withdrawn 
2016-07-13 
17 
22 € 
PDF
Blej
Pajisja e terapisë së frymëmarrjes - Pjesa 3: Pajisjet e përzierjes së ajrit
English
Withdrawn 
2013-11-26 
17 
22 € 
PDF
Blej
Pajisja e terapisë së frymëmarrjes -Pjesa 3 : Pajisjet e përzierjes së ajrit
English
Withdrawn 
2017-12-01 
37 
32 € 
PDF
Blej
Ambulancat dhe pajisjet e ambulancës -Ambulanca me ajër -Pjesa 2 : Kërkesat operacionale dhe teknike për ambulancat me ajër
English
Withdrawn 
2012-08-08 
18 
22 € 
PDF
Blej
Metodat e provës për veshjet mbështjellëse fillestare -Pjesa 1 : Aspektet e absorbushmërisë
English
Withdrawn 
2012-08-08 
11 
17 € 
PDF
Blej
Metodat e provës për veshjet mbështjellëse fillestare -Pjesa 2 : Shkalla e transmetimit të avullit të lagësht në veshjet prej shtrese të hollë permeable/të përshkueshme
English
Withdrawn 
2015-11-16 
16 
20 € 
PDF
Blej
Koncentratet për homodializën dhe terapitë që lidhen me të
English
Withdrawn 
2012-08-08 
14 
18 € 
PDF
Blej
Sistemet e shpëtimit -Transportimi i inkubatorëve -Pjesa 1 : Kushtet e ndërfaqes
English
Withdrawn 
2012-08-08 
13 
18 € 
PDF
Blej
Sistemet e shpëtimit -Transportimi i inkubatorëve -Pjesa 2 : Kërkesat e sistemit
English
Published 
2011-08-01 
20 
23 € 
PDF
Blej
Pajisje mjekësore jo aktive -Kërkesat e performancës dhe metodat e provës për garzën prej pambuku absorbues dhe pambukun absorbues si dhe garzën viskoze
149 gjetur, faqja1 nga8 Shtyp rezultatin e kërkimit      
1