Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

Rezultatet e kërkimit:

Shtëpi » Standardizim » Rezultatet e kërkimit:
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Draft 
2024-05-20 
58 
38 € 
PDF
Blej
Pajisje shtëpiake dhe pajisje elektrike të ngjashme me to - Siguria - Pjesa 2-31: Kërkesa të veçanta për pajisjet ajërthithëse në kuzhina dhe nxjerrëset e tjerë të tymit të gatimit
English
Published 
2023-07-20 
183 
61 € 
PDF
Blej
Marrësa dhe pajisje shoqëruese të transmetimeve televizive dhe radio Karakteristika të imunitetit -Kufij dhe metoda te matjes
English
Published 
2024-03-26 
91 
48 € 
PDF
Blej
Pajisje për saldim me hark - Pjesa 10: Kërkesat për përputhshmërinë elektromagnetike (EMC)
3 gjetur, faqja1 nga1 Shtyp rezultatin e kërkimit        
1