Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë

Regjistrim

Shtëpi » Regjistrim

Për të regjistrohen në faqen tonë, ju lutemi plotësoni formularin e mëposhtëm. Fushat e shënuara me * janë të kërkuara.

 

Emri i përdoruesit dhe fjalëkalimi

Përdorues *
 

Fjalëkalim *
 

Përsëriteni fjalëkalim: *
 

 

Informatat kontaktuese

Emri i plote: *
 

Email: *
 

Telefon:
 

Unë pajtohem: *
 
Unë deklaroj se kam lexuar Kushtet e Përgjithshme e Shërbimit dhe unë pajtohem me to.

Kodi Image: *