Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

Rezultatet e kërkimit:

Shtëpi » Standardizim » Rezultatet e kërkimit:
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Published 
2017-05-02 
12 
17 € 
PDF
Blej
Ngjitës për letër dhe karton, ambalazhe dhe produkte për mbajtjen e pajisjeve mjekësore - Përcaktimi i formimit të shkumës për ngjitësit me bazë uji
English
Published 
2017-05-02 
15 € 
PDF
Blej
Ngjitësit për lëkurë dhe materialeve për këpucë - Përcaktimi i ndryshimit të ngjyrës së sipërfaqeve të lëkurës së bardhë ose asaj të shndritshme me anë të migrimit
English
Published 
2019-05-27 
16 
20 € 
PDF
Blej
Mobilje - Vlerësimi i qëndrueshmërisë sipërfaqësore ndaj lëngjeve të ftohtë
English
Withdrawn 
2010-02-18 
18 
22 € 
PDF
Blej
Mobileri -Vlerësimi i qëndrueshmërisë sipërfaqësore të lëngjeve të ftohtë (ISO 4211 : 1979 i modifikuar)
English
Published 
2019-05-27 
14 
18 € 
PDF
Blej
Mobilje - Vlerësimi i qëndrueshmërisë sipërfaqësore në avull
English
Withdrawn 
2010-02-18 
15 
20 € 
PDF
Blej
Mobileri -Vlerësimi i qëndrueshmërisë sipërfaqësore në avull -(ISO 4211 -2 : 1993 i modifikuar)
English
Published 
2019-05-27 
14 
18 € 
PDF
Blej
Mobilje - Vlerësimi i qëndrueshmërisë sipërfaqësore në nxehje të thatë
English
Withdrawn 
2010-02-18 
15 
20 € 
PDF
Blej
Mobileri -Vlerësimi i qëndrueshmërisë sipërfaqësore në nxehje të thatë (ISO 4211 -3 : 1993 i modifikuar)
English
Withdrawn 
2010-02-18 
29 
28 € 
PDF
Blej
Mobileri për ambient te jashtëm -Ndënjëse dhe tavolina për t'u perdorur në kamping , shtepi dhe me kontratë -Pjesa 1 : Kerkesa te sigurisë në përgjigjësi
English
Withdrawn 
2009-06-02 
51 
38 € 
PDF
Blej
Siguria e makinerive për përpunimin e drurit -Makinat formuese me katër faqe
English
Published 
2020-08-19 
71 
45 € 
PDF
Blej
Siguria në makinat e përpunimit të drurit - Makinat frezuese katër faqësore
English
Published 
2017-05-02 
15 € 
PDF
Blej
Klasifikimi i ngjitësve termoshkrires të drurit për zbatime jo strukturore
English
Published 
2012-08-21 
15 € 
PDF
Blej
Panelet solide prej druri -Klasifikimi dhe erminologjia
English
Withdrawn 
2009-06-02 
68 
42 € 
PDF
Blej
Siguria e makinave të punimit të drurit -Instalimet fikse për nxjerrjen e tallashave dhe ashklave -Kërkesat e sigurisë dhe të sigurimit paraprak
English
Published 
2019-05-27 
60 
38 € 
PDF
Blej
Siguria në makinat e përpunimit të drurit - Sistemet e fiksuara të heqjes së ashklave dhe pluhurit - Kërkesat e sigurisë
English
Withdrawn 
2015-09-21 
15 
20 € 
PDF
Blej
Veshje muri - Specifikimi dhe pllakat e tapës
English
Published 
2014-06-17 
30 
29 € 
PDF
Blej
Skelat për fasadat të përgatitura me elementë të parafabrikuar -Pjesa 2 : Metoda të veçanta për projektimin e strukturave
English
Published 
2014-06-17 
47 
36 € 
PDF
Blej
Pajisjet për punime të përkohshme -Pjesa 1 : Skelat -Kërkesa për performancën dhe për projektimin e përgjithshëm
English
Published 
2010-02-18 
13 € 
PDF
Blej
Fletët e dyerve -Përcaktimi I funksionimit në kushtet e ndryshimeve të lagështisë ne klima me uniformitet të vazhdueshëm
English
Published 
2017-05-02 
10 
15 € 
PDF
Blej
Ngjitës për letër dhe karton, paketim dhe për produkte sanitare një përdorimshe - Përcaktimi i rezistencës në prerje
699 gjetur, faqja7 nga35 Shtyp rezultatin e kërkimit      
7