Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

Rezultatet e kërkimit:

Shtëpi » Standardizim » Rezultatet e kërkimit:
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Published 
2014-06-17 
13 € 
PDF
Blej
Dyert dhe portat industriale komerciale dhe të garazheve -Rezistenca ndaj ngarkesës së erës -Klasifikimi
English
Published 
2014-06-17 
12 € 
PDF
Blej
Dyert dhe portat industriale komerciale dhe të garazheve -Rezistenca ndaj penetrimit të ujit -Klasifikimi
English
Published 
2014-06-17 
12 € 
PDF
Blej
Dyert dhe portat industriale komerciale dhe të garazheve -Përshkueshmëria e ajrit -Klasifikimi
English
Published 
2014-06-17 
15 € 
PDF
Blej
Dyert dhe portat industriale komerciale dhe të garazheve -Përshkueshmëria e ajrit -Metoda e provës
English
Published 
2014-06-17 
16 
20 € 
PDF
Blej
Dyert dhe portat industriale komerciale dhe të garazheve -Transmetimi termik -Kërkesat për llogaritje
English
Published 
2017-05-02 
13 € 
PDF
Blej
Ngjitësit - Përcaktimi i formaldehidës së lirë në kondensimet amino dhe aminoformaldehidë
English
Published 
2017-05-02 
12 
17 € 
PDF
Blej
Ngjitësit - Përcaktimi i ngjyrës dhe/ose ndryshimit të ngjyrës së shtresës ngjitëse nën ndikimin e dritës
English
Withdrawn 
2014-06-17 
27 
28 € 
PDF
Blej
Dyert dhe portat industriale komerciale dhe të garazheve -Siguria gjatë përdorimit të dyerve me hapje e mbyllje elektrike -Metodat e provave
English
Published 
2017-05-02 
15 € 
PDF
Blej
Ngjitësit - Përcaktimi i pH
English
Withdrawn 
2014-06-17 
25 
26 € 
PDF
Blej
Dyert dhe portat industriale komerciale dhe të garazheve -Siguria gjatë përdorimit të dyerve me hapje e mbyllje elektrike -Kërkesat
English
Published 
2017-05-02 
13 € 
PDF
Blej
Ngjitësit - Përcaktimi i hirit dhe i sulfatit të hirit
English
Published 
2014-06-17 
14 
18 € 
PDF
Blej
Dyert dhe portat industriale komerciale dhe të garazheve -Rezistenca ndaj penetrimit të ujit -Metoda e provës
English
Published 
2012-08-21 
17 
22 € 
PDF
Blej
Qëndrueshmëria e drurit dhe produkteve prej druri -Dru i trajtuar me konservantë -Përcaktimi i shkallës së penetrimit dhe mbajtjes të kreozotit në drurin e trajtuar
English
Published 
2017-05-02 
19 
23 € 
PDF
Blej
Struktura druri - Metodat e provës - Provat ciklike të bashkimeve të realizuara me bashkues mekanik
English
Withdrawn 
2010-02-18 
15 € 
PDF
Blej
Mobilje shtepiake -Ndenjëse -Kerkesat e sigurisë mekanike dhe të strukturës
English
Published 
2019-05-27 
11 
17 € 
PDF
Blej
Mobilje - Fortësia, jetëgjatësia dhe siguria - Kërkesat për ndenjëset shtëpiake
English
Withdrawn 
2014-06-17 
24 
26 € 
PDF
Blej
Dyert dhe portat industriale komerciale dhe të garazheve -Aspektet mekanike -Kërkesat
English
Withdrawn 
2014-06-17 
25 
26 € 
PDF
Blej
Dyert dhe portat industriale komerciale dhe të garazheve -Aspektet mekanike -Metodat e provave
English
Withdrawn 
2014-06-17 
18 
22 € 
PDF
Blej
Dyert dhe portat industriale komerciale dhe të garazheve -Instalimi dhe përdorimi
English
Published 
2017-05-02 
12 
17 € 
PDF
Blej
Ngjitës për letër dhe karton, ambalazhe dhe produkte për mbajtjen e pajisjeve mjekësore - Përcaktimi i fleksibilitetit në temperaturë të ulët ose në temperaturën e plasaritjes nga ngrica
699 gjetur, faqja6 nga35 Shtyp rezultatin e kërkimit      
6