Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

Rezultatet e kërkimit:

Shtëpi » Standardizim » Rezultatet e kërkimit:
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Draft 
2024-04-16 
18 
22 € 
PDF
Blej
Kabllot metalike shume elementesh qe perdoren ne kontrollin dhe komunikimin analog dhe dixhital -Pjesa 4 -1 : Specifikimet e seksionit per kabllot e ekranizuar karakterizuar deri ne 600 MHz -Kabllot horizontale dhe te kollones se nderteses
English
Draft 
2024-04-16 
18 
22 € 
PDF
Blej
Kabllot metalike shume elementesh qe perdoren ne kontrollin dhe komunikimin analog dhe dixhital -Pjesa 4 -2 : Specifikimet e seksionit per kabllot e ekranizuar karakterizuar deri ne 600 MHz -Zona e punes dhe kabllot me fije te bandazhuara
English
Draft 
2024-04-16 
18 
22 € 
PDF
Blej
Kabllot metalike shume elementesh qe perdoren ne kontrollin dhe komunikimin analog dhe dixhital -Pjesa 5 -1 : Specifikimet e seksionit per kabllot e ekranizuar karakterizuar deri ne 250 MHz -Kabllot horizontale dhe te kollones se nderteses
English
Draft 
2024-04-16 
19 
23 € 
PDF
Blej
Kabllot metalike shume elementesh qe perdoren ne kontrollin dhe komunikimin analog dhe dixhital -Pjesa 5 -2 : Specifikimet e seksionit per kabllot e mbrojtur te karakterizuar deri ne 250 MHz -Zona e punes dhe kabllot me fije te bandazhuara
English
Draft 
2024-04-16 
17 
22 € 
PDF
Blej
Kabllot metalike shume elementesh qe perdoren ne kontrollin dhe komunikimin analog dhe dixhital -Pjesa 6 -1 : Specifikimet e seksionit per kabllot e paekranizuar karakterizuar deri ne 250 MHz -Kabllot horizontale dhe te kollones se nderteses
English
Draft 
2024-04-16 
18 
22 € 
PDF
Blej
Kabllot metalike shume elementesh qe perdoren ne kontrollin dhe komunikimin analog dhe dixhital -Pjesa 6 -2 : Specifikimet e seksionit per kabllot e pambrojtur te karakterizuar deri ne 250 MHz -Zona e punes dhe kabllot me fije te bandazhuar
English
Draft 
2024-04-16 
31 
29 € 
PDF
Blej
Kabllot për komunikim -Pjesa 4 -2 : Konsiderata të përgjithshme për përdorimin e kabllove -Udhëzues për tu përdorur
English
Withdrawn 
2014-01-14 
19 
23 € 
PDF
Blej
Kërkesa të përgjithshme teknike të shpërndarjes për produkte çeliku
English
Withdrawn 
2014-01-14 
38 
32 € 
PDF
Blej
Produkte të laminuara në të nxehtë të çeliqeve për konstruksione -Pjesa 2 : Kushtet teknike të shpërndarjes për çeliqet për konstruksione jo të lidhur
English
Withdrawn 
2014-01-14 
28 
28 € 
PDF
Blej
Produkte të laminuara në të nxehtë të çeliqeve për konstruksione -Pjesa 3 : Kushtet teknike të shpërndarjes për çeliqet për konstruksione të saldueshëm me strukturë të imët, të normalizuar/ të laminuar të normalizuar
English
Withdrawn 
2014-01-14 
28 
28 € 
PDF
Blej
Produkte të laminuara në të nxehtë të çeliqeve për konstruksione -Pjesa 4 : Kushtet teknike të shpërndarjes për çeliqet për konstruksione të saldueshëm me strukturë të imët të laminuar në mënyrë termomekanike
English
Withdrawn 
2014-01-14 
30 
29 € 
PDF
Blej
Produkte të laminuara në të nxehtë të çeliqeve për konstruksione -Pjesa 5 : Kushtet teknike të shpërndarjes për çeliqet për konstruksione me rezistencë të përmirësuar ndaj korrozionit atmosferik
English
Withdrawn 
2014-01-14 
26 
26 € 
PDF
Blej
Produkte të laminuara në të nxehtë të çeliqeve për konstruksione -Pjesa 6 : Kushtet teknike të shpërndarjes të produkteve të sheshta për çeliqet për konstruksione me qëndrueshmëri të lartë në kushtet e kalitjes dhe të temperimit
English
Withdrawn 
2014-01-14 
22 
25 € 
PDF
Blej
Produkte llamarine çeliku për përdorime në presion -Pjesa 1 : Kërkesa të përgjithshme
English
Withdrawn 
2014-01-14 
18 
22 € 
PDF
Blej
Produkte llamarine çeliku për përdorime në presion -Pjesa 1 : Kërkesa të përgjithshme
English
Published 
2014-01-14 
16 
20 € 
PDF
Blej
Pllaka çeliku të laminuara në të nxehtë me trashësi 3 mm ose më shumë -Tolerancat në përmasa dhe formë
English
Published 
2014-01-14 
13 
18 € 
PDF
Blej
Produkte gjysmë -të përfunduara për farkëtim -Tolerancat në përmasat formën dhe masën
English
Published 
2014-01-14 
11 
17 € 
PDF
Blej
Seksionet l dhe H prej çeliku konstruksionesh -Tolerancat në formën dhe përmasat
English
Withdrawn 
2014-01-14 
11 
17 € 
PDF
Blej
Analizat kimike të materialeve ferrozë -Përcaktimi i karbonit të përgjithshëm në çeliqet dhe gizat -Metoda gravimetrike pas djegies në një rrymë oksigjeni
English
Published 
2014-01-14 
21 
25 € 
PDF
Blej
Fije çeliku të laminuara në të nxehtë -Tolerancat në përmasa dhe formë
849 gjetur, faqja5 nga43 Shtyp rezultatin e kërkimit      
5