Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

Rezultatet e kërkimit:

Shtëpi » Standardizim » Rezultatet e kërkimit:
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Published 
2014-01-14 
20 
23 € 
PDF
Blej
Prerje pllake/flete dhe shiriti prej çeliqeve të laminuara në mënyrë të vazhdueshme në të nxehtë në shirita të gjerë prej çeliku të lidhur dhe të pa lidhur -Tolerancat në përmasa dhe formë
English
Published 
2014-01-14 
11 
17 € 
PDF
Blej
Profile me fllanxha të barabarta prej çeliku të laminuara në të nxehtë me maja dhe rrënjë të rrubullakuara -Përmasat dhe tolerancat në formën dhe përmasat
English
Withdrawn 
2014-01-14 
13 
18 € 
PDF
Blej
Specifikime për hekur qoshe me kënde të barabartë dhe jo të barabartë prej çelik konstruksioni -Pjesa 1 : Përmasat
English
Published 
2014-01-14 
15 € 
PDF
Blej
Specifikime për hekur qoshe me kënde të barabartë dhe jo të barabartë prej çelik konstruksioni -Pjesa 2 : Tolerancat në formën dhe përmasat
English
Withdrawn 
2014-01-14 
15 
20 € 
PDF
Blej
Lingota çeliku të rafshta të laminuara në të nxehtë për përdorime të përgjithshme -Përmasat dhe tolerancat në formën dhe në përmasat
English
Published 
2014-01-14 
13 
18 € 
PDF
Blej
Lingota çeliku në formë katrore të laminuara në të nxehtë për përdorime të përgjithshme -Përmasat dhe tolerancat në formën dhe në përmasat
English
Published 
2014-01-14 
13 
18 € 
PDF
Blej
Lingota çeliku në formë të rrumbullaktë të laminuara në të nxehtë për përdorime të përgjithshme -Përmasat dhe tolerancat në formën dhe në përmasat
English
Published 
2014-01-14 
15 € 
PDF
Blej
Lingota çeliku në formë heksagonale të laminuara në të nxehtë për përdorime të përgjithshme -Përmasat dhe tolerancat në formën dhe në përmasat
English
Published 
2014-01-14 
11 
17 € 
PDF
Blej
Rrafshe çeliku Bims i laminuar në të nxehtë -Përmasat dhe tolerancat në formën përmasat dhe masën
English
Published 
2014-01-14 
12 
17 € 
PDF
Blej
Analizat kimike të materialeve ferrozë -Përcaktimi i magnezit në çeliqet dhe gizat -Metoda elektrometrike për llogaritjen e përqendrimit
English
Withdrawn 
2014-01-14 
27 
28 € 
PDF
Blej
Çeliqet për kalitje dhe temperim -Pjesa 1 : Kushtet teknike të përgjithshme të livrimit
English
Withdrawn 
2014-01-14 
39 
32 € 
PDF
Blej
Çeliqet për kalitje dhe temperim -Pjesa 2 : Kushtet teknike të shpërndarjes për çeliqet e palidhur
English
Withdrawn 
2014-01-14 
56 
38 € 
PDF
Blej
Çeliqet për kalitje dhe temperim -Pjesa 3 : Kushtet teknike të shpërndarjes për çeliqet e lidhur
English
Withdrawn 
2014-01-14 
39 
32 € 
PDF
Blej
Çeliqet të çimetuara -Kushtet teknike të shpërndarjes
English
Published 
2010-10-06 
49 
36 € 
PDF
Blej
Çeliqet e paoksidueshëm -Pjesa 4 : Kushtet teknike të shpërndarjes të çeliqeve rezistent ndaj korrozionit në formë flete/pllake dhe shiriti për ndërtim
English
Published 
2010-10-06 
57 
38 € 
PDF
Blej
Çeliqet e paoksidueshëm -Pjesa 5 : Kushtet teknike të shpërndarjes për lingota, shufra, tela, profile dhe produkte te punuara pastër prej çeliqesh rezistent ndaj korrozionit për ndërtim
English
Published 
2016-02-16 
14 
18 € 
PDF
Blej
Tel prej çeliku të pa lidhur i veshur me zink ose lidhje zinku për kabllo elektrike si dhe të armuara ose të kabllove të telekomunikacionit - Pjesa 1: Kabllot tokësore
English
Published 
2016-02-18 
14 
18 € 
PDF
Blej
Tel prej çeliku të pa lidhur i veshur me zink ose lidhje zinku për kabllo elektrike si dhe të armuara ose të kabllove të telekomunikacionit - Pjesa 2: Kabllot nënujore
English
Published 
2010-10-06 
29 
28 € 
PDF
Blej
Derdhjet prej çeliku për struktura
English
Published 
2010-10-06 
38 
32 € 
PDF
Blej
Çeliqe për kalitje dhe temperim për ndërtim -Kushtet teknike të shpërndarjes
849 gjetur, faqja6 nga43 Shtyp rezultatin e kërkimit      
6